AKTUELNO

Poslednja emisija prvog kruga šou programa koji je osvojio region, "Pinkove zvezde - All Talents", na programu je u nedelju od 22:15 časova na TV Pink.

I u ovonedeljnoj emisiji, naši takmičari predstaviće ono najbolje, ali je kod petočlanog žirija netrpeljivost sve veća - najveća tenzija se osećala između Kristine Kockar i Dušice Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom komentarisanja jednog od nastupa, Dušica je upala Kiji u reč, što je kod nje izazvalo revolt. - Samo da završim, molim te - rekla je Kija Dušici, koja joj je odmah odgovorila. - Nismo primetili - rekla je Dušica, na šta je Kija odbrusila: - Pa primetite me.

Sukob između Dušice i Kije pokušao je da smiri Damir Handanović, ali to nije pomoglo. - Niko nikog ne hejtuje, samo smo svi ovde individue za sebe - rekao je Damir, ali ga je Kija presekla. - Prekini, Slobodan priča! - rekla je Kija Damiru.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, u šou programu "Pinkove zvezde - All Talents" najvažniji su naši takmičari, a u ovonedeljnoj epizodi videćete nastupe koji pomeraju granice realnog.

Osim onih briljantnih nastupa i takmičara sa neospornim talentom, videćete i nastupe koji će izazvati bunt kod žirija. Tokom nastupa jednog pevača, Damir je imao zanimljivu opasku na Kijin račun.

- Što ga ne uzmeš za duet - pitao je Damir Kiju, na šta mu je ona odgovorila da ne radi duete, već da snima samo solo pesme. - A imaš dva dueta - pecnuo je Sloba Kiju. Ipak, videćete i one nastupe koji će ispuniti nečiji životni san. - Dobro veče, ovo je moj životni san - rekla je jedna od takmičarki pre razgovora sa Anom Mihajlovski.

Foto: TvPink Printscreen

Mi ćemo ispuniti vaš san o dobroj zabavi, zato ne propustite poslednju epizodu prvog kruga "Pinkovih zvezda - All Talents" u nedelju 12. maja od 22:15 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezde - All Talents

'