AKTUELNO

Želi da igraju zajedno sledeći put.

Ove večeri u "Pinkovim zvezdama" imali smo priliku da vidimo i nastup Nikole Todorovića iz Kragujevca. Na velikoj sceni Nikola je pokazao svoje plesačke sposobnosti, a zanimljivo je i to da je on državni prvak u oblasti kojom se godinama bavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je žiri ostavio bez daha, a dok je trajao njegov nastup, Dušica Jakovljević, Damir Handanović, Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović i Srđan Žika Todorović pažljivo su pratili svaki njegov korak.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugačiji si, vidim da si se pripremao, cela fora sa kišobranom je super. Pomešao si različite stilove i ostavio si dobar utisak na mene - govorio je Damir Handanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto mislim kao Damir, uzeo mi je reč iz usta. Džin Keli da je živ i da ovo gleda, pomislio bi gde ide ovaj ples... Sve u svemu, jako interesantno i zanimljivo. Vidim da ti ovde imaš mnogo, mnogo drugih stvari kojim ćeš nas iznenaditi - bio je komentar Žike Todorovića.

Za kraj izlaganja stručnog žirija, Kija je imala zanimljiv komentar, ali i predlog kako bi mogao da izgleda Nikolin sledeći nastup u "Pinkovim zvezdama".

Foto: TV Pink Printscreen

Ako možeš da nas iznenadiš sledeći put sa baćatom, mi to volimo - rekla je Kija sa osmehom na licu i pogledala u svog bivšeg muža Slobu Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali bih morao sa partnerkom - rekao je takmičar.
Tu sam ja - dodala je Kija.

Žiri je za kraj odlučio da Nikoli da svih pet pozitivnih glasova, zbog čega ćemo ga i dalje gledati u "Pinkovim zvezdama" koje se emituju svake nedelje na programu televizije Pink.

Autor: S. Kuvekalović

#Pinkove zvezde

'