separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KIJA FLERTOVALA SA TAKMIČAREM PRED SLOBOM! Kad je videla kako igra, Kockareva pogledala Radanovića, pa dala ovu PONUDU Nikoli! (VIDEO)


Želi da igraju zajedno sledeći put.


Ove večeri u "Pinkovim zvezdama" imali smo priliku da vidimo i nastup Nikole Todorovića iz Kragujevca. Na velikoj sceni Nikola je pokazao svoje plesačke sposobnosti, a zanimljivo je i to da je on državni prvak u oblasti kojom se godinama bavi.

Autor: TV Pink Printscreen

Nikola je žiri ostavio bez daha, a dok je trajao njegov nastup, Dušica Jakovljević, Damir Handanović, Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović i Srđan Žika Todorović pažljivo su pratili svaki njegov korak.

Autor: TV Pink Printscreen

Drugačiji si, vidim da si se pripremao, cela fora sa kišobranom je super. Pomešao si različite stilove i ostavio si dobar utisak na mene - govorio je Damir Handanović.

Autor: TV Pink Printscreen

Isto mislim kao Damir, uzeo mi je reč iz usta. Džin Keli da je živ i da ovo gleda, pomislio bi gde ide ovaj ples... Sve u svemu, jako interesantno i zanimljivo. Vidim da ti ovde imaš mnogo, mnogo drugih stvari kojim ćeš nas iznenaditi - bio je komentar Žike Todorovića.

Za kraj izlaganja stručnog žirija, Kija je imala zanimljiv komentar, ali i predlog kako bi mogao da izgleda Nikolin sledeći nastup u "Pinkovim zvezdama".

Autor: TV Pink Printscreen

Ako možeš da nas iznenadiš sledeći put sa baćatom, mi to volimo - rekla je Kija sa osmehom na licu i pogledala u svog bivšeg muža Slobu Radanovića.

Autor: TV Pink Printscreen

Ali bih morao sa partnerkom - rekao je takmičar.
Tu sam ja - dodala je Kija.

Žiri je za kraj odlučio da Nikoli da svih pet pozitivnih glasova, zbog čega ćemo ga i dalje gledati u "Pinkovim zvezdama" koje se emituju svake nedelje na programu televizije Pink.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti