AKTUELNO

Dobio svih pet da, ali i obećanje od Damira Handanovića.

Anton Marković napisao je dva romana koja nije objavio, nekoliko dečijih pesama i piše tekstove, a večeras je u "Pinkovim zvezdama" imao prvi javni nastup zbog čega je istakao da ga je obuzela trema.

Foto: TV Pink Printscreen

Marković se žiriju predstavio emotivnom prozom iz svoje knjige, a žiri je sve vreme pažljivo slušao svaku Antonovu reč. Kristina Kija Kockar nije mogla da zadrži suze, te je zaplakala, a malo je bilo potrebno da to učini i Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nastupa Anton je rekao kako se prijavio za "Pinkove zvezde" jer na ovaj način želi da nađe izdavača za svoje knjige. Kada je to čuo, Damir Handanović mu je obećao da će pokušati da nađe izdavača za dela ovog takmičara.

Imaš napisan roman? Javićeš se meni, probaću da ti nađem izdavača. Mislim da ćemo uspeti u tome. Jako si talentovan. Žao mi je što je NATO agresija na tebe ovo ostavila... Baš si me potresao. Stvarno sam tu, ako mogu bili kako da ti pomognem - izjavio je Damir.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene si rasplakao. Zanima me, ovo je inspirisano tvojim životom? Tu se spominje i otac, jel to inspirisano baš tvojim životom ili... - upitala je Kija.
Da, da! Baš mojim životom. To je inspirisano mojim životom. Knjiga prati život jednog dečaka od vremena NATO bombardovanja - rekao je Anton.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Mene si rasplakao i jako si me dirnuo. Imaš moje da i veliki pozdrav za tvoju mamu. Jako si me potresao. Probudio si i lepu i ružnu emociju u meni. Ovakve stvari ne trebaju da se zaborave i treba da se piše o tome - nastavila je Kockareva.

Inače, Kristinin otac preminuo je prošle godine, a ona se još uvek nije oporavila od ovog gubitka. Anton je dobio svih pet glasova, pa ćemo i u narednim nedeljama imati priliku da ga slušamo kako iznosi svoja dela.

PROČITAJTE: EKSPRESNO ISPUNIO OBEĆANJE! Dušica pohvalila Damira, pa mu čestitala zbog gesta koji je ODUŠEVIO SRBIJU (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde - All Talents

'