AKTUELNO

Proklizala joj štikla na sceni.

I ove nedelje na programu TV Pink uživamo u mnogobrojnim talentima našim takmičara u šou programu "Pinkove zvezde". Na samom početku večerašnje emisije, voditeljka Ana Mihajlovski doživela je mali peh.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, dok je silazila niz stepenice i kretala se ka velikoj sceni "Pinkovih zvezda", štikla Ane Mihajlovski je proklizala, a ona je ovu situaciju kao veliki profesionalac iznela sa osmehom na licu.

Foto: TV Pink Printscreen

U! Dobro sam, ne brinite! Dobro veče, počinje još jedna emisija 'Pinkove zvezde'. Umalo da polomim nogu, ali izvukla sam se kao i uvek - rekla je Ana Mihajlovski na početku emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da pohvalim tvoj stajling, ali tu tvoju suknju bih skratila, da pokažeš te svoje noge - bio je komentar Dušice Jakovljević.
Dušiće, to ćemo jedno ti i ja u nekom izlasku - dodala je Ana Mihajlovski.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Ana Mihajlovski najavila stručni žiri, koji čine Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Žika Todorović, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, na scenu su počeli da izlaze večerašnji takmičari koji su pokazali svoje umeće.

PROČITAJTE: NAŠAO SE U NEBRANOM GROŽĐU! Žika vodio računa da tucanje jajima Dušice i Kije PROĐE KAKO TREBA, a evo koja je ODNELA POBEDU! (FOTO+VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Mihajlovski

'