separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TAKMIČARKA POKAZALA POKRETE KAKVE DO SADA NISTE VIDELI! Kija i Damir se žestoko posvađali zbog njenog nastupa! (VIDEO)


Sevaju varnice u žiriju!


U večerašnjem šou programu "Pinkove zvezde - All Talents" druga po redu je nastupila trinaestogodišnja Beograđanka Sara Marković, koja se predstavila plesom. Ona je pre izlaska na scenu rekla da se plesom bavi šest meseci, ali i da je za kratko vreme osvojila dva prva mesta.

Autor: TvPink Printscreen

Sara nije dobila glas od Damira Handanovića i Žike Todorovića, a od ostalih članova žirija je dobila prolazno "DA". U jednom trenutku su se Handanović i Kija Kockar i sukobili zbog statusa u plesu koji naša zemlja zauzima u svetu.

- Ja ples obožavam, volim da gledam i šta god mi neko prezentuje većinom kod mene ima prolaznu ocenu, a ako imam zamerke ja kažem. Vidim da si osvojila prvo mesto na takmičenju u Skoplju, to je veliki uspeh, s obzirom da mi malo na Balkanu zaostajemo 10 godina u nazad sa svetom - rekla je Kija, na šta se Damir nadovezao:

Autor: TvPink Printscreen

- Ne bih se složio. Ne zaostajemo uopšte, ne zaostajemo za svetom nikakvim - rekao je Handanović.  

Autor: TvPink Printscreen

- Što se tiče plesa smatram da zaostajemo, ja sam to trenirala i svaki put kada smo odlazili negde van oni su bili toliko ispred nas. Ja sam bila profesionalna u tome i mogu da sudim o tome - odgovorila je Kija.

Kako je izgledao nastup male Sare pogledajte u sledećem video-prilogu:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti