separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VRELIM PLESOM OBORILA SVE S NOGU! Prva takmičarka za večeras u PINKOVIM ZVEZDAMA svojim nastupom napravila pravu pometnju na sceni! (VIDEO)


Prva petica za večeras!


Takmičarka koja je otvorila večerašnju emisiju šoua "Pinkove zvezde - all talents" bila je Enna Bogaljević koja dolazi iz Bijeljine. Ova devojka svojim vrelim plesom nikog nije ostavila ravnodušnim, posebno muški deo žirija. 

Autor: TvPink Printscreen

Moj savet ti je da se fokusiraš na hip-hop sledeći put i sviđa mi se kako si ukomponovala taj miks pesama i te ekspresije lica. Izbegavaj latino, vrati se na hip-hop - rekla je Kija Kockar.

Autor: TvPink Printscreen

Jako mi se dopada kako kompletno deluješ na sceni i nekako kao da vidim sebe sa tim plavim tonovima. Ono što mi se svidelo je da vidim da ti osećaš tu muziku. Mislim da ćeš nas tek iznenaditi - objasnila je Dušica Jakovljević.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Mlada Enna je dobila svih pet glasova, uz sugestije Žike Todorovića da bi njena tačka sledeći put mogla biti duža, uz fokus na samo jedan žanr muzike. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: M.Stanković

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti