AKTUELNO

Malo je falilo da ova emisija bude bez baraža.

Bogdan Kekvoić dolazi iz Podgorice i ima 25 godina. on se stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavio pesmom Ace Pejovića ''Da si tu''. Maja i Šaban mu nisu dali glas.

- Ne mogu da kažem... Imao si tremu. U poslednjem refrenu si bio najbolji, ali bio si samo za tri stolice. Volela bih da te čujem na suvo, mislim da možeš mnogo bolje da otpevaš - istakla je Maja.

Foto: YouTube screenshot

- Mnogo si bio loš i krivo mi je zbog toga. Ti si naše otkriće. Nešto si demoralisan - bila je tužna Zorica.

- Veliki je pritisak, znaju da je jako gusto i da im malo fali da prođu u treći krug - kazao je Milan.

- Očigledno ti nije legla ova pesma. Mi nismo pogrešili što si ti ovde. Svi smo rekli da si otkriće. Ja se iskreno nadam da ćeš uspeti da pobediš u baražu. Čak i da ne dođe do baraža, želim da ti kažem da nastaviš dalje - istakla je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

- Nema borbe u glasu, a jako si mlad. Ja sam u tvojim godinama ujedao i familiju - našalio se Šaban i kazao takmičaru da mora da radi još.

- Složiću se sa Šabanom. Ne sviđa mi se pesma. Nisi baš nešto ni otpevao. Dopadaš mi se kao dečko. Ako bude baraža želim ti sreću - rekla je Dara.

Poslednja večeras nastupila je Anastazija Gavran. Ona dolazi iz Foče i ima 15 godina. Predstavila se pesmom ''Moj život je moja pesma''. Ona nije dobila glas od Zorice i Šabana.

- Vidi se i čuje da je to mlad i dečiji glasić. Sa godinama dolazi lepša boja glasa i sve. Ovo je glas koji još nije sazreo - rekao je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- Mnogo si slatka i prava si devojčica. Pred tobom je velika budućnost. Divnu si pesmu izabrala - istakla je Dara.

- Ideš u baraž. Nemoj nadu da gubiš. Treba da imaš strpljenja i da neguješ svoju želju. Ovo sada nije najbolje - iskrena je bila Zorica.

Foto: YouTube screenshot

- Kada je Maja podigla stolicu, upitala sam je da li imaš protezu jer sam te tako zapammtila. To što ti glas još nije sazreo, to nema veze. Bolje si zvučela sada nego u prvo krugu. Dosta si napredovala. Daleko si sigurnija - prokomentarisala je Dragana.

- Meni kao pop pevačici, meni je bilo odlično. Ta nevina boja me je kupila. Priroda će sama da se potrudi da ti procvetaš u pravog pevača - rekla je Maja.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'