AKTUELNO

Nekom izgleda kao zvezda, a njoj kao zet.

U ''Pinkovim zvezdama'' večeras nastupio je i Žarko Stanojević koji ima 26 godina i dolazi iz Batočine. On se predstavio pesmom ''Neke ptice nikad ne polete'' koju izvodi Saša Matić u originalu. On je prošao u treći krug, a Dragana Mirković je sve vreme đuskala.

Foto: YouTube screenshot

- Ako smem da kažem, ovako treba da izgleda zvezda - prokomentarisao je Milan.

- Ovako izgleda i zet. Smem da kažem, Zlata nije tu inače ne bih smela, našalila se Zorica Brunclik.

- Fenomenalno. Fenomenalna boja glasa. Tačan. Blistav. Čist. Šta da kažem? Ja ne mogu da verujem da ima ovoliko takmičara da ovako dobro pevaju. Nemam zamerku. Šta da mu kažem? Da mu je leva nogavica kraća? Stvarno nemam šta da zamerim - istakla je Maja.

Foto: YouTube screenshot

- Čak i da ti je jedna nogavica kraća, ja nemam ništa protiv. Savršen si - rekla je Dragana.

- Savršen si. Tebi je Bog sve dao. Želim ti da snimiš hitove i da pobediš u Pinkovim zvezdama - rekla je Dara takmičaru.

- Imao je tu slobodu da je i dodavao malo lepote u pesmi. Nije bezveze Saša Matić tvoj idol. On je neko ko ima apsolutan sluh - istakao je Šaban.

Andrijana Radonjić ima 20 godina u dolazi iz Požege. Ona se predstavila pesmom Aleksandre Prijović ''Totalna anestezija''. Ona nije uspela da osvoji simpatije Zorice Brunclik i dobila je samo četiri glasa.

- Tvoj peh je samo to što si bila iza pevača koji je bio savršen. Ti si samo zbog toga sada u baražu - kazala je Zorica.

- Da nisi imala problem sa grlom ti bi bila savršena. Ja volim da Pinkova zvezda bude paket. Možda možemo da napravimo presedan i da budu dve Pinkove zvezde. Muškarac i žena - kaže Maja.

- Ja ne bih ovde ništa dirao. Frizuru bi joj malo pokvario - našalio se Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- Prelepa si i prelepo pevaš. Ako ne budeš bila u finalu, ja ću ti pokloniti jednu pesmu kao što sam i obećala prošli put - istakla je Dara Bubamara.

- Biće vam žao ako večeras ne bude baraža. Ako bude još jedna petica ti ćeš ispasti - objasnila je Maja.

Foto: YouTube screenshot

- Imaš neobičnu lepotu i imaš neobičan glas. Mnogo je lep, ali nemaš klasične trilere. Imaš egzotike i u pesmi i na licu - rekla je Dragana.

Žiri je apelovao na produkciju da ukoliko ne bude baraža u večerašnjoj emisiji, da takmičarku puste u treći krug ili da bude učesnik baražne emisije.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'