AKTUELNO

Oduševio ga u nedelju veče.

Kada je uličnog svirača Milana Balinovića ugledao u talent programu "Pinkove zvezde" član žirija ovog takmičenja, Damir Handanović, ostao je potpuno oduševljen Milanovim talentom. Nakon što je Balinović otpevao numeru koju je pripremio, Handanović je izneo svoje mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Tada je rekao Milanu da je primetio kako mu je gitara, sa kojom se pojavio na sceni, dotrajala i da će mu pokloniti svoju gitaru. To je bilo u nedelju veče, a već danas Damir Handanović je ispunio svoje obećanje.

Foto: Pink.rs

Damir Handanović, direktor Centra beogradskih festivala i muzički producent, ugostio je danas Milana Balinovića, a tom prilikom je rekao da je veoma ponosan što naša zemlja ima pretalentovane ljude.

Foto: Pink.rs

Danas sam ugostio mladog Milana Balinovića, koji je učesnik talent show programa “Pinkove zvezde - all talents” i ulični svirač našeg prelepog grada. Kao što sam i obećao, dobio je akustičnu gitaru, kao moj lični doprinos nastavku njegovog usavršavanja. Ponosan sam na činjenicu da Srbija ima pretalentovane ljude - stava je Damir Handanović.

PROČITAJTE: ULIČNI SVIRAČ DOBIO GITARU: Milan fascinirao sve, a onda je Damir Handanović odlučio da mu pokloni svoj instrument! (VIDEO)

Kako je izgledao Milanov nastup u "Pinkovim zvezdama" možete pogledati u video-prilogu ispod.

Pink.rs

#Damir Handanović

'