AKTUELNO

Nikome nije bilo jasno šta je uradio.

Nikola Stanimirović je iluzionista koji dolazi iz Pančeva, a svoj nastup započeo je tako što je prišao žiriju, izvadio špil karata i poručio Damiru, Dušici, Žiki, Kiji i Slobi da je najvažnije da im svojom tačkom odvuče pažnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog njegovog talenta žiri je bio potpuno zbunjen, a svi su bili oduševljeni kada je Nikola učinio da karte iz ruku Kristine Kije Kockar, nestanu i postanu providne, sve osim jedne. Nakon ove tačke Nikola je dobio veliki aplauz i pitanje od Dušice Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li to možeš da uradiš sa kreditnim karticama? - našalila se voditeljka i dodala: Imaš super priču, super si nas zabavio. Ovo je stvarno magija! I odmah ću reći: "Da" - rekla je Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja još uvek pokušavam da skontam šta si ti uradio. Ne znam šta je uradio čovek, ali svaka čast. Ne znam... - izjavila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je dobio svih pet glasova, a žiri mu je za kraj rekao da nije uspeo da razume kako je on izveo ovaj trik i da jedva čekaju ponovo da ga vide na sceni "Pinkovih zvezda" u sledeće krugu takmičenja. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde

'