AKTUELNO

Imitirao Kristijana i Zmaja od Šipova.

Sledeći na sceni bio je Nikola Veljović iz Trstenika, koji je odmah počeo da udeljuje komplimente voditeljki Ani Mihajlovski. Ovaj takmičar večeras je odlučio da imitira Kristijana Golubovića I Zmaja od Šipova, a zatim je obećao da će, ukoliko prođe, u sledećem krugu imitirati Anu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Čim je čula prve reči njegove imitacije Kristijana Golubovića, voditeljka Dušica Jakovljević bila je oduševljena zbog čega je počela da se smeje i aplaudira. Ono što je usledilo, bili su komentari članova žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče... Video si moju reakciju nakon one tvoje prve rečenice - rekla je Dušica.
Učenik si četvrtog razreda gimnazije? Deluješ mi starije! Jedva čekam da vidim šta ćeš nam još pokazati - rekla je Kija Nikoli koji je obećao da ima još imitacija koje planira da izvede u "Pinkovim zvezdama".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Sloba odlučio da se našali, zbog čega je počeo da imitira Zmaja od Šipova rečima da mu se sviđa njegov nastup, a Nikola mu je odmah uzvratio žestokim rečima.

Slobodane, i meni se to sviđa, ali tebi treba više da se sviđa ova žena pored tebe, a manje moj nastup, ali hvala ti - rekao je Nikola, koji je dobio pet "da".

PROČITAJTE: FANFARE MOLIM! Kija u Pinkovim zvezdama najavila bivšeg supruga, a onda je Sloba na njene oči POLJUBIO DRUGU DEVOJKU! (FOTO)

Autor: S. K.

#Sloba Radanović

'