AKTUELNO

Primetila je kao ih gleda.

Moderan ples ove noći predstavile su "Madness" devojke iz Beogradskog igračkog centra. Ove mlade dame bile su obučene u crne odevne kombinacije, a preko svojih lica imale su roze maske. One su sve vreme zavodljivo igrale, zbog čega je jedan član žirija imao zanimljiv komentar upućen Slobi Radanoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Slobo, nemoj da gledaš zbog Kije - rekao je Damir Handanović pevaču tokom nastupa ovih devojaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je ovaj nastup završen, devojke su čule komentare žirija, a prva im se obratila Kristina Kockar koja je pohvalila njihovu tačku. Žika Todorović je zatim rekao da je primetio par grešaka u njihovom nastupu, a onda je komentar imao Sloba Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam da niste imale tremu i da radite ovo što volite - govorio je Sloba.
I uzeće vas neko za spot - dodala je Kija, aludirajući na Slobine reči koji je večeras izjavio da bi dve takmičarke koje su se ranije predstavile, pozvao da igraju u njegovom novom spotu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Devojke su dobile svih pet "da" od Damira, Dušice, Žike, Kije i Slobe, zbog čega su prošle u dalji tok takmičenja u kom glavna nagrada iznosi čak 3.000.000 dinara.

PROČITAJTE: OČI U OČI U PINKOVIM ZVEZDAMA! Ovako je protekao PRVI SUSRET Ane Mihajlovski i Dušice Jakovljević PRED KAMERAMA (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Sloba Radanović

'