AKTUELNO

Tokom Slobinog komentarisanja, Kija mu pružila ruku. On joj uzvratio i rukovao se sa bivšom suprugom.

Prvi takmičar koji se večeras predstavio publici i žiriju potpuno novog talent programa "Pinkove zvezde" bio je izuzionista Aleksandar Golubović koji ima 17 godina i dolazi iz Novog Sada.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: TURBULENTAN POČETAK PRVE EMISIJE 'PINKOVIH ZVEZDA': Ana Mihajlovski rekla Kiji da iskače iz frižidera, Kockareva joj dala javno obećanje! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandar se na sceni "Pinkovih zvezda" pojavio sa velikom kartom i špilom manjih, regularnih karata, nakon čega je prišao stolu za kojim sedi stručni žiri. Golubović je prvo zamolio Kiju da pogleda da li su njegove karte regularne, što je ona potvrdila. Kija je zatim izvukla jednu kartu po svom izboru, koju je pogledala i poljubila

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu, dok se stvarao proces između Kije i karte, kako je Aleksandar rekao, takmičar je pokazao novi trik sa velikim kartama kada je pokazao kako brojevi sa njih nestaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandar je za kraj svog trika uzeo veliku kartu, zamolio Kiju da pokaže kartu koju je poljubila, a na kojoj je bila crvena herc dama. Takmičar je pozvao Kockarevu da mu se pridruži na sceni. Tamo je izvukla novu kartu četvorku crni pik, a onda je nastala magija nakon što je ponovo okrenuo veliku kartu sa Kijinim likom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dame i gospodo, Kija srce, koja takođe drži četvorku pik u desnoj ruci - rekao je Aleksandar.
Svaka čast! Sviđa mi se ovo! Ti si mene kupio iz očiglednih razloga, tako da imaš veliko da od mene! - rekla mu je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim su i ostali članovi žirija imali svoju reč, a tom prilikom Dušica Jakovljević pohvalila je Aleksandra i rekla mu da nije primetila da su mu se presle ruke tokom ovog nastupa, što ju je oduševilo. Takmičar je dobio "da" i od Damira Handanovića, međutim Žika Todorović je rekao kako je video jednu duplu kartu i da nije oduševljen ovim trikom, zbog čega je Aleksandar od njega dobio "ne".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Što ja nisam učestvovao? Šalim se naravno, nisam egocentrik. Žika se verovatno nagledao ovih trikova, ali ja nisam. Meni se ovo dopalo i što si posvetio pažnju damama. Meni je sve ovo super, imaš da - rekao mu je Sloba, a zatim se rukovao sa Kijom, koja je dala ruku svom bivšem suprugu.

Autor: S. K.

#Pinkove zvezde

'