AKTUELNO

Očekuje nas spektakl!

Nove "Pinkove zvezde", takmičenje o kom se već danima priča i na koje se dugo čekalo, upravo je počelo sa emitovanjem na programu TV Pink. I ove sezone, gledaoce očekuje spektakl svetskih standarda i visoke produkcije.

Foto: Pink.rs

Osim što će moći da predstave svoje pevačke sposobnosti stručnom žiriju i publici, ove sezone i ostali takmičari imaće prilike da prikažu širok spektar najrazličitijih talenata!

PROČITAJTE: U ŽIRIJU PINKOVIH ZVEZDA SE VEĆ STVARAJU TABORI: Sloba je Kijin oslonac, Dušicu i Žiku spojio rokenrol! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

"Pinkove zvezde" vodi dobro poznato TV lice Ana Mihajlovski, dok su članovi stručnog žirija pevači i nekadašnji supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, glumac Srđan Žika Todorović, voditeljka Dušica Jakovljević i Damir Handanović, kompozitor, aranžer, muzički producent i direktor Centra beogradskih festivala.

PROČITAJTE: TURBULENTAN POČETAK PRVE EMISIJE 'PINKOVIH ZVEZDA': Ana Mihajlovski rekla Kiji da iskače iz frižidera, Kockareva joj dala javno obećanje! (FOTO)

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pobednika ove sezone, osim velikog uspeha i slave, očekuje i neverovatna novčana nagrada koja iznosi čak 3.000.000 dinara. Ostanite uz program RTV Pink i portal Pink.rs i pratite dešavanja na velikoj sceni "Pinkovih zvezda".

Autor: S. K.

#Pinkove zvezde

'