AKTUELNO

Novi takmičarski šou program "Pinkove zvezde", koji od ove sezone objedinjuje sve talente, izazvao je veliko interesovanje.

Emitovanje je zakazano za mart 2019. godine, a kako je već saopšteno voditeljka "Pinkovih zvezda" je popularno TV lice Ana Mihajlovski. Ona se već priprema za početak snimanja, a kako će učesnici šou programa biti ljudi sa najrazličitijim talentima, Ana je pokušala da i kod sebe pronađe neki skriveni dar ili veštinu.

Za potrebe promo videa, popularna voditeljka se našla u različitim ulogama, ali je ipak najzanimljivije bilo kada se latila mikrofona i zapevala. Ana je odabrala jednu od najpoznatijih pesama Vitni Hjuston "I Will Always Love You" i dala sve od sebe da pokaže svoj talenat za pevanje.

Njena interpretacija izazvala je pozitivne komentare i oduševila korisnike društvenih mreža, koji su bili iznenađeni što Anu vide u ovakvoj ulozi. Da li u voditeljki leži skriveni talenat za muziku, prosudite sami, a ono što je sigurno jeste da ćete Anu u narednim mesecima gledati na sceni šou programa "Pinkovih zvezda", gde će između ostalog pružiti podršku takmičarima koji su odlučili da svoj talenat predstave regionu.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, zbog velikog interesovanja, rok za prijavu za nove "Pinkove zvezde" je produžen do 1. marta. Ukoliko smatrate da imate jedinstven talenat ili vladate veštinama koje su drugima nezamislive, prijavite se, postanite nova Pinkova zvezda i osvojite 3.000.000 dinara.

Da biste se prijavili za "Pinkove zvezde", potrebno je da: 1. Snimite svoj nastup 2. Snimak nastupa I licne podatke posaljite na email: jasampinkovazvezda@pink.rs

Sve dodatne informacije o novom šou programu i uputstva za prijavu potrazite na zvaničnoj Fejsbuk i Instagram stranici "Pinkove zvezde" i do 1. marta se prijavite za novi talent šou program najgledanije komercijalne televizije u Srbiji!

Pink.rs

#Pinkove zvezde

'