AKTUELNO

Žiri nije bio složan, ali Dragana smatra da Georgija čeka svetla budućnost.

Takmičar Stanimir Cakić ima 17 godia i dolazi iz Grdelice, a žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavio se pesmom Harisa Džinovića ''Jesu l' dunje procvale''. Šaban i Maja nisu dali glas takmičaru.

Foto: YouTube screenshot

- Ja ne bih da komentarišem u negativnom smislu jer si mlad. Čula sam da imaš tremu. Ova pesma je toliko lepa, a ti si samo malo uplašen. Tri stolice si zaslužio - rekla je Maja.

- Malo previše ukrasa koji jednog momenta odlaze u falš. Smanji to i biće dobro. Imaš velike šanse za veliku karijeru - istakao je Bora.

- Manirski si promašio pesmu, ali prst na čelo i dobro razmisli - Kazala je Zorica.

- Svima nam se jako dopadaš i bićemo jako tužni ako ne napraviš karijeru. Meni se mnogo dopada tvoja boja glasa. Ima tu nekih ukrasa koji su baš tvoji - objasnila je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

- Kao da su dva različita pevača pevala dve strofe. Prva strofa je bila kriminalna. Ta pesma nije za tebe, trebalo je drugu pesmu da pevaš. Kopirati Harisa Džinovića niti možeš niti znaš - savetovao je Šaban takmičara.

Nakon Stanimira, u ''Pinkovim zvezdama'' se predstavio se Georgije Kovačević koji ima 21 godinu i dolazi iz Mirkovca i on je pevao pesmu Harisa Džinovića ''Dajte vina hoću lom''. On je dobio tri glasa, Šaban i Maja nisu podigli svoje stolice.

- Zaslužio je pet - povikala je Zorica.

Foto: YouTube screenshot

- Je l' vi mene zezate? Je l' smo mi u istoj emisiji - zanimalo je Maju.

- Jesmo i ovo je bilo za pet - rekle su Zorica i Dragana u glas.

- Svi vi pokušavate da budete kopija nečega, treba da budeš ti, a ne da budeš Haris. Tvoj vibrato je malo rogobatan. Ti umeš da pevaš, ali sigurno nije za pet - rekao je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- Sine svaka ti čast. Slažem se sa Borom i mislim da si trebao da dobiješ pet - iskrena je bila Zorica.

Autor: B. Radonić

#Georije Kovačević

#Pinkove zvezde

'