AKTUELNO

Roker se uspavao na snimanju emisije.

Sanja Bogdanović ima 27 godina i dolazi iz Subotišta. Ona se predstavila pesmom ''Svi su tu kao nekada'' koju u originalu peva Dara Bubamara. Ona je dobila glas od Šabana Šaulića, Dragane Mirković i Zorice Brunclik.

- Bila si energična, slatka, medena... Spremna si za baraž i ja ti želim sreću - rekla je oduševljena Zorica.

Foto: YouTube screenshot

- Prvi refren je bio dobar, ali drugi ne. Energija je bila na nivou - pohvalio je Bora takmičarku.

- Priznajem da mi nedostaje Dara. Bilo je kao neki pozdrav Dari. Baš si mi ličila na nju kada sam te čula morala sam da ustanem. Bila si odlična i radujem se što ću ponovo da te slušam - kazala je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

- Devojka je izuzetno lepa i zgodna i da je lošije otpevala, ja bih dao svog glas zbog Bubice, odnosno Dare - istakao je Šaban.

- Zaslužila si tri stolice po mom mišljenju. Po meni, ovo nije bilo ni približno Darinom pevanju u njenoj energiji - kazala je Maja.

Nakon Sanje, nastupio je Aleksa Savić koji ima 19 godina i dolazi iz Beograda. On se predstavio pesmom Tošeta Proeskog ''Ledena''. On je dobio svih pet stolica.

Foto: YouTube screenshot

- To je naš Džastin Biber, sećam te se! Da sam znala da ćeš biti ovde, stavila bih kačket Džastina Bibera - kazala je Dragana.

- Nije bilo za pet stolica, drugi deo pesme kao da je pevala druga pesma - kratka je bila Maja.

- Ponekad pogledam u tebe da vidim sa koliko radosti i sreće gledaš u izvođače. Ne sumnjam u tvoj ukus. Momak je bio sve bolji i bolji. Ovo je srećna okolnost što sam pritisnuo ovaj zeleni taster - objasnio je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- Hvala ti što si me probudio! Konačno čujem nešto što mi prija - kazao je Đorđević.

Zorica i Dragana su se složile da je takmičar jako lep.

Autor: B. Radonić

#Bora Đorđević | Bora Čorba

#Pinkove zvezde

'