AKTUELNO

Pošto Bora menja Aleksandru, potrudio se da mu i komentari budu slični.

Ana Zeković ima 19 godina i dolazi iz Podgorice i nastupala je pesmom ''Ostavljena ja'' koju izvodi Ana Bekuta. Takmičarka nije dobila glas od Bore i Zorice.

Foto: YouTube screenshot

- Mnogo si slatka i specijalno sijaš. Jako mi je drago da je Maja podigla svoju stolicu i što ideš u Baraž. Treba da budeš zadovoljna. Refren ti je bio jako fin - kazala je Dragana.

- Nisam zadovoljna kako mi je legla ova pesma - istakla je takmičarka.

- Nisi bila srećna u odabiru pesama, ali vidi se da znaš da pevaš. U njemu su briljirala. ovo nije pesma za tebe. Ovo nisi ti. Otpevaj Aninu pesmu, ali neku drugu pesmu - kazala je Maja.

Foto: YouTube screenshot

- Za razliku od kolega, ja sam znao ko je u pitanju, zato sam prvi i dao glas. Ona peva vrlo zdravo i intoniranje je bilo sasvim okej. Falilo je trilera koji nisu izašli, ali ne treba da dramimo puno - rekao je Šaban.

- Da Maja nije podigla svoju stolicu, ja bih ti dao glas. Nije mi jasno zašto sve žene pevaju punim glasom - kazao je Bora.

Odmah nakon Ane na binu je došao Albert Bakić koji ima 21 godinu i dolazi iz Smedereva. On se predstavio pesmom Milana Dinčića Dinče ''Ti si žena za sva vremena''. Takmičara su hteli podrže za baraž, pa je u jednom trenutku dobio svih pet, ali je Zorica spustila svoju stolicu.

- Šanse za baraž postoje, ali složićeš se i sam da nije bilo dobro - rekla je Zorica.

- Čuo sam da se radi o dobrom pevaču, ali ovo je jedna vrlo nezahvalna pesma, ali dobro si se snašao - kazao je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- On zaslužuje tri stolice. Znam i da zaslužuješ pet stolica, ali si odabrao pesmu koja ti nije legla jer nemaš iskustva - dodala je Maja i savetovala takmičara da pazi na odabir pesme.

- Meni se to dopalo i prošli put i sada. Neka laganija pesma bi ti bolje legla. Po mom mišljenju, bilo je dobro i ja sam jako zadovoljna - kazala je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Ja cu sada da budem Aleksandra Radović, pa nek me linčuju. Pesma je odvratna, ali ti si je otpevao odlično. Sve je užas i katastrofa - kazao je Bora.

- Da li ste vi danas Aleksandra Radović iz Novog Sada ili iz Bogatića - zanimalo je Maju.

- Ja sam ovde Bora Đorđević iz Čačka - kratko je rekao pevač.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'