AKTUELNO

Nakon nastupa ove takmičarke, umalo zapevao i voditelj i to polu go!

Teodora Stanisavljević ima 17 godina i dolazi iz Kruševca. Ona se stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila pesmom Zorice Brunclik ''Ja znam''.

Foto: YouTube screenshot

Iako se prva podigla, Zorica Brunclik spustila je svoju stolicu. Glas su takmičarki dali Dragana Mirković, Šaban Šaulić i Bora Đorđević.

- Nije jednostavno otpevati ovu pesmu. Imala sam zadovoljstvo da pevam ovu pesmu na Zoričinom koncertu. Ti si dobra u intonaciji i ritmu i mislim da je baraž odlična mera za tebe - rekla je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

- Mico, ja sam se podigla na blanko. Nije to za više od tri stolice, iskreno. Čini mi se da su sve devojke do sada isto promukle i isto pevate - zaključila je Zorica.

- Slažem se sa Zoricom, samo ću ti skrenuti pažnju da promeniš krajeve. Bila si intonativno netačna. Ne možeš da otpevaš to kao Zorica, ali poslušaš kako to ona donosi - savetovala je Nikolićeva takmičarku, a potom se obratila Milanu:

- Milane, ja bih volela da čujem tebe kako pevaš u novogodišnjim boksericama sa kapom Deda mraza na ovom srejdžu.

- Hoćeš da sedneš kod Deda mraza u krilo - zanimalo je Kalinića, a Maja je rekla da hoće.

Foto: YouTube screenshot

- Meni se dopalo kako je ona pevala i nisam čuo netačne tonove. Sasvim pristojno i ostao sam gde jesam. Kada sam video da se Šaban podigao, morao sam da slušam starije - našalio se Bora.

- Meni se dopalo kako si pevala, osim tih krajeva. Predpostavio sam da će Zorica da se predomisli, ali bilo je to dovoljno za baraž - rekao je Šaban.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'