AKTUELNO

Ušla je u raspravu sa kraljem narodne muzike!

Marija Janković ima 33 godine i dolazi iz Leskovca. Ona se žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila pesmom ''Četiri godine''.

Foto: YouTube screenshot

Takmičarka je posle pesme dobila tri stolice, njoj su glas dali Dragana Mirković, Zorica Brunclik i Bora Đorđević.

- Nemoj da me zezate. Po mom mišljenju nije bilo ni za tri - rekla je Maja čim je podigla svoju stolicu. - Strašno. Koliko je stolica dobila? Intrpretacija, otvoreni vokali, vibrato loš - rekao je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Da li ste poslušali originalnu verziju ove pesme - upitala ga je takmičarka. - Zašto ja moram da znam original kada ovo što si ti otpevala nije valjalo - rekao je Šaulić.

- Možda vama to ne valja, ali o ukusima ne vredi raspravljati - rekla je Marija. Zorica Brunclik je odmah nakon ove izjave spustila svoju stolicu.

- Ja sam mislila da ovde samo mene vređaju. Ovo je već previše, draga. Ne možeš da budeš zvezda, ako ne poštuješ nekog. Ovo nije u redu - istakla je Maja Nikolić - Ovo je moje mišljenje i ona treba da sasluša žiri, a ovo je vrlo nevaspitano - kazao je Šaban.

- Ovo je bila replika - rekla je Marija, a nakon ove njene izjave stolicu je supstila Dragana Mirković. - Čemu sve ovo - zapitala se Dragana dok se držala za glavu.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Takmičarka je upitala Maju Nikolić da joj otpeva tu pesmu, što se pevačici nimalo nije dopalo. - Ja želim konstruktivnu kritiku. Da mi date savet kako bih ja trebala da pevam inače - kazala je Jankovićeva.

- Ja više neću vama da pevam. Ja volim što je ona drska. Bila si u falšu, a meni da je neko dao komentar kao što je tebi rekao Šaban, ja bih rekla samo hvala. Meni tako nešto možeš da kažeš, ali ne Šabanu. Večeras si pevala kao da radiš u poslastičarnici. Moraš da naučiš da poštuješ ove ljude - savetovala je Maja.

Foto: Printscreen

Bora Đorđević je spustio svoju stolicu bez reči. - Što žiri ne otpeva ovu pesmu? Ja ne znam koji je drugi razlog osim da se plaše - rekla je takmičarka, a Šaban je istog trenutka počeo da se smeje.

- Bila si u fašu - podsetio je Šaulić takmičarku. - Videćemo u emisiji da li je bio falš - odbrusila je Marija.

- Ja mislim da ti nećeš ni biti u emisiji jer si toliko bila loša - rekao joj je Šaban, a potom su i Maja i on spustili svoje stolice. Nakon toga Milan Kalinić joj je rekao da se spremi za baraž, a takmičarka je rekla da ne želi. Voditelj se izvinio svim članovima žirija zbog neprijatne situacije.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

#Šaban Šaulić

'