AKTUELNO

Milionski auditorijum Pink televizije očekuje uzbudljiva epizoda "Pinkovih zvezda".

Pevačica Maja Nikolić poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa se njenih oštrih komentara pribojavaju skoro svi učesnici "Pinkovih zvezda" kojima članica žirija želi da udeli dobronamerne savete.

Foto: Printscreen

Ipak, postoje i oni koji Majine kritike ne shvataju na pravi način, već podstaknuti njenim komentarom ulaze  i započinju raspravu, što članica žirija ne podržava.

- Draga, ali da si tako pevala kao što si imala hrabrosti da daš repliku, - započela je Maja svoje ponovno obraćanje kandidatkinji, nakon već završene rasprave, a onda je usledila nova.

Foto: Printscreen

Plavokosa takmičarka je, nakon loših komentara na račun svoje interpretacije, zamolila Maju da zapeva, što je ona odbila.

Je l' možete vi, draga, da mi otpevate kako mislite da treba? - upitala je takmičarka, posle čega je Nikolićeva rešila da spusti svoju crvenu stolicu.

Foto: Printscreen

- Nije bilo, stvarno, ni za jednu stolicu. Eto, to je moje mišljenje, zbog nepoštovanja žirija - rekla je Maja i zauzela početnu poziciju.

Foto: Printscreen

Milan Kalinić nije znao na koji način da izgladi zategnute odnose između takmičarke i članove žirija, a nakon što je kandidatkinju upitao da li zaista misli da je pevala za najvišu ocenu, ona je saopštila da napušta takmičenje.

- Ja ne želim baraž. Nebitno je šta mislim, ali ne želim baraž - odbrusila je pevačica i napustila glamuroznu scenu.

Foto: Printscreen

Kako se završio ovaj sukob u najpopularnijem muzičkom takmičenju u Regionu pogledajte u novom izdanju "Pinkovih zvezda" koje je na programu  u subotu u 21:15.

Autor: D. Tanasijević

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Svađa

#pevačica

'