AKTUELNO

Glavna poruka knjige je da žene mogu da preuzmu inicijativu kada su ljubavni odnosi sa njihovim muževima u pitanju.

Knjiga pod naslovom "Muslimansko seks-uputstvo: Halal vodič za vrhunski seks", objavljena prošle nedelje, odmah je uzburkala mulimansku zajednicu u Velikoj Britaniji.

Autorka, koji je odlučila da ostane anonimna, a predstavlja se pseudonimom Um Muladhat, daje muslimankama ljubavne savete o svemu, od ljubljenja do najboljih poza za seks.

- Videla sam mnoge muslimanske žene koje se udaju bez stvarne potrebe da nauče nešto o seksu - rekla je autorka za Gardijan.

Kako kaže, veoma malo se znalo o tome kako da začine svoj ljubavni život drugačijim pozama i drugačijim stvarima u krevetu, a to je ono što nedostaje u savremenoj islamskoj literaturi.

Pročitajte još: ČESTITAMO! Dobili dete posle ČETIRI DECENIJE lečenja steriliteta

Predsedavajuća Muslimanske ženske mreže u Velikoj Britaniji Šaista Gohir hvali knjigu zbog činjenice da navodi žene da razgovaraju o seksu.

Foto: Pixabay.com

Krivica koja se vezuje uz seks usađena je u žene od detinjstva. Seks im je predstavljen kao nešto prljavo, a ženska seksualnost kao nešto što se kontroliše. Žene stupaju u brak a da nemaju samopuzdanja da kažu 'Ja ne uživam u ovome' ili 'Ja hoću to'."

- Krajnje je vreme da se o seksu otvorenije razgovara - zaključuje Gohir.

#Muslimanka

#Seks

#Žena

'