AKTUELNO

Kome leto donosi ljubavnu avanturu, a ko će uploviti u brak? Pročitajte šta astrolozi predviđaju...

Ovan

Opozicioni Jupiter celo će leto otvarati prilike za zbližavanja, ali će vas činiti i lenjim. Kvadratni Mars će vas sve do 21. jula stavljati u iskušenja nepromišljenosti, pa kad se sve zbroji, ići ćete korak napred, korak nazad. Trebaće vam taktika. Zato će osmi mesec biti najpovoljniji za ljubavne aktivnosti, ali i kasnije će biti lepih prilika.

Bik

Oni u vezama mogu očekivati sklad u ličnim odnosima bez većih turbulencija. Oni koji još traže srodnu dušu najviše će uspeha imati ako se oslone na vlastite snage i ako sami preuzmu inicijativu. Neki će u dane oko 21. avgusta (Sunčeva eklipsa) okončati jednu fazu svojih bavljenja i krenuti u nešto sasvim novo.

Foto: Pexels.com

Blizanci

Celog jula bićete privlačni drugima, a mnoge veze će procvetati. Kao da ćete zaboraviti na rutinu i ograničenja proteklih meseci. Bićete veseli i bezbrižni. Pozicija Jupitera u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi i dece, celo leto učiniće vas društveno prihvaćenom osobom koja se zna zabavljati. Mladi Blizanci nalaziće ljubav sa lakoćom.

Rak

Tokom jula skakaćete i kad treba i kad ne treba, pa se preporučuje relaksacija kako na voljenu osobu ne bi delovali pomalo uznemirujuće. Imaćete snage, ali ćete preterivati s akcijama. Osmi mesec biće mirniji, prijatniji i daleko povoljniji za ljubav, a vi vrlo privlačni svima oko sebe. U devetom mesecu porasće vam samopouzdanje.

Lav

Kako će ovo leto za vas biti važno u svakom pogledu, tako će ljubav biti samo jedna od jednako važnih tema. Neće vam ništa nedostajati, bićete zadovoljni, ali iznutra ćete biti nemirni jer ćete stalno osećati nadolazeću promenu. Ona će se manifestirati uvodno 7. avgusta (Mesečeva eklipsa), a finalno 21. avgusta (Solarna eklipsa u vašem znaku). Odluke donosite bar dan kasnije.

Pročitajte još: NACIONALNI REKORD: Ona je majka petnaestoro dece

Devica

Moguće su male greške u koracima ako budete previše analizirali ili oklevali. Biće važno da u startu imate jasan cilj i da vaši odnosi budu čisti. Zato ako postoji ikakva magla koju osećate kao neiskrenost, pretvaranje, igranje uloga, bilo s vaše, bilo s druge strane, odrecite se toga i otvorite svoja srca s poverenjem. Ako u tom uspete, bićete srećni celo leto.

Vaga

Jupiter u vašem znaku maziće vas celo leto, premda će Mars u Raku do 21. jula stvarati poneki ishitren potez koji bi bilo bolje izbeći. Ali jednako tako, isti će se brzo zaboraviti i izbledeti u moru dobrog ljubavnog raspoloženja. Bićete otvoreni, ljubazni, spremni na deljenje i zajedništvo. Nema loših tranzita na vašem ljubavnom nebu.

Foto: Pexels.com

Škorpija

Pred vama je ugodno i uglavnom mirno ljubavno leto. Teško da će išta moći narušiti vaš ljubavni sklad, a ako ste još sami, stvari će se odvijati korak po korak, temeljno i stabilno. Sunčevo pomračenje 21. avgusta možda će vas prolazno uznemiriti jer se događa u vašem prirodnom 10. polju statusa i karijere, ali neće bitno uticati na vaš privatni život.

Strelac

Mnogima će se činiti kao da su ih svi zaboravili, ali nije baš tako. Istina je da će u prvoj polovini leta izostati vama željene senzacije, ali neće se događati ništa posebno loše u privatnoj sferi. Drugi deo leta obećava znatno više, ali najviše zato jer ćete se vi sami otvoriti za ljubav. Zapamtite da će od vas zavisiti kako će vam biti, i to celo leto.

Pročitajte još: Otkriveno je KOLIKO PUTA morate voditi ljubav da bi ZATRUDNELI (FOTO)

Jarac

Opozicioni Mars u vašem prirodnom 7. polju odnosa do 21. jula svako će malo donositi iskušenja povezana s nemirima i stresom, ali ako tome pristupite kao prilici da raščistite i još bolje učvrstite svoje odnose, bićete na dobitku. Važno je samo da se suzdržite od naglih reakcija i izdržite. Vi to najbolje znate. Nastavak leta biće svakim danom sve bolji i bolji. Uživajte!

Vodolija

Leto će početi relativno mirno, ali nakon 21. jula stvari će se u ličnim odnosima zapetljavati sve više i više. Suština je što ćete se ovaj put morati angažovati oko spomenutih i tu u pravcu diplomatije i tolerancije. To će trajati, a kulminaciju očekujte u dane oko 21. avgusta kad je Sunčeva eklipsa u vašem prirodnom 7. polju odnosa. Zatvorićete jednu fazu i početi novu.

Ribe

Teško da će vas išta moći izbaciti iz takta kad se radi o ljubavnom životu. Celo leto mimoilaziće vas loši tranziti, a baš kad neki prolazno i dođe, već će na nebu biti drugi koji će vas štititi. Na vama je da uživate i uzmete ono najbolje što možete. Posebno je važno da učvrstite svoje odnose i napunite baterije, jer će vam to dobro doći početkom jeseni.

#Horoskop

#Ljubavnica

#Zvezde

'