AKTUELNO

Ranije su se naše bake i mame udavale za prvu ljubav, odnosno za muškarca kojem su "poklanjale" svoju nevinost. Danas stvari stoje sasvim drugačije, pa se postavlja pitanje koliko partnera je jednoj ženi dovoljno?

Iskakanje iz veze i uletanje u sledeću i spavanje sa jednim, drugim, petim muškarcem nekada je bilo nezamislivo. Naše bake su se uglavnom ljubile u kukuruzu i krišom izlazile iz kuće ne bi li osetile usne voljenog čoveka. Seks je tada bio privilegovan čin samo za one muškarce koje su žene volele i s kojima su osnivale porodicu.

Danas su se stvari promenile iz korena i nije više tabu tema imati seks sa više frajera. Štaviše, to je postalo normalno i nema ničeg lošeg u tome. Jedino pitanje koje se postavlja je koliko muškaraca je jednoj ženi tokom života dovoljno i kada prestaje granica ispitivanja i pada odluka da je vreme da se skrasimo?

Prema poslednjim istraživanjima koja su rađena u saradnji sa 2.000 žena, većina njih se složilo da treba da spavaju bar sa četiri muškarca pre onog pravog.

Voditeljka studije Korni Svit tvrdi da dame tek posle petog partnera znaju šta zaista žele i hoće, nakon čega se uglavnom i odlučuju da smanje gas i uplove u mirnije vode.

#Brak

#Ljubav

#Seks

#Žena

'