AKTUELNO

Bilo da volite samo potez bezbojnog balzama za usne ili sjajni crveni ruž na ocrtanim usnama, vaš izbor ruža otkriva puno o vašem karakteru, samopouzdanju i porukama koje šaljete okolini.

Boja karmina koju biramo puno govori o našem raspoloženju, karakteru, stilu i sklonosti praćenja trendova. Otkrijte što vaš omiljeni karmin otkriva o vama:

Sjajni ružičasti ruž nose žene pune energije

Jak ružičasti karmin vole da nose vragolaste žene, uvek spremne za avanturu. Žene koje privlači ova boja imaju tendenciju pretvoriti najdosadnije izlaske u vrtlog zabave.

Karmin boje šljive nose originalne žene

Ova boja ruža sigurno iskače u masi, a žene koje ga nose se ne boje da budu u centru pažnje, već u njoj sigurno koračaju i uživaju. Aura ovakvih žena zrači senzibilitetom i seksi samopouzdanjem te sigurno neće odustati od izazova.

Ruž boje šljive takođe ukazuje na jedinstveni stil, budući da žene koje biraju ovaj ton ruža se ne boje da pokažu svoju individualnost.

Strastvene žene nose crveni ruž

Foto: Pixabay.com

Kao i žene koje biraju ruž boje šljive, žene sa crvenim ružem se ne boje da budu u centru pažnje. Žene koje preferiraju odvažne nijanse crvenog ruža se osećaju ugodno i jako kad privlače poglede.

Karakter im ne dopušta da budu zanemarene, pa su i dosta glasne i odvažne u svojim stavovima.

Žene koje ne nose ruž nemaju vremena za gluposti

Žene koje se osećaju ugodno bez ikakvog ruža (ili im se uopće ne da da gube vreme na isprobavanje i kupovinu karmina) treba da se shvatiti jako ozbiljno. Ove žene su ozbiljne, usmerene i nije poželjno sa njima ulaziti u konfliktne situacije.

Sjaj nose komunikativne žene

Sjajne usne nagoveštavaju da su njihove vlasnice vesele i druželjubive osobe s nogama čvrsto na zemlji.

Ruž u boji kože biraju tople i vesele žene

Žene koje biraju ove tonove ruža su obično sramežljivije, ali tople i vesele osobe. Iako ulažu trud u svoj izgled, ove nijanse daju do znanja da žele da budu shvaćene ozbiljno.

Koralne boje nose pozitivne žene

Foto: Pixabay.com

Ove žene pozitivno gledaju na svet, osmeh im je uvek na licu i većinu vremena provode napolju. Uvek se trude da naparve najbolje što mogu u određenim situacijama.

Tamnoljubičasti ruž nose misteriozne žene

Tamniji tonovi ljubičastih ruževa sadrže ljubičastu i sivu boju, a žene koje ih preferiraju mogu biti misteriozne i tihe, ali i sofisticirane i inteligentne. Ovi tonovi ruža na ženi daju do znanja da je sigurna u sebe.

#Karmin

#boja

#Žena

'