AKTUELNO

Lekari su joj pre tri godine dijagnostikovali 15 tumora Uprkos teškoj bolesti, Antonia Kraljić iz Nove Gradiške privodi kraju studije i raduje se diplomi.

Pomoć lekara je potražila zbog upale uva. Nakon CT pregleda lekari su utvrdili da Antonia Kraljić  na mozgu ima tumor, i to ne jedan nego više njih. Nakon hitne operacije u Zagrebu, lekari su utvrdili da ima tumor i na kičmenom stubu i morali su ponovo da je operišu.

Izgubila je sluh, a ima i paralizu desne strane lica. Majka Milica (49) i tata Željko (59) nisu se odvajali od ćerke.

- Ostalo mi je još samo pet ispita i ako sve bude kako planiram, u julu ću diplomirati - ponosno priča Antonia, studentkinja Univerziteta u Požegi u Hrvatskoj. Antonia je i pored teške bolesti, puna vedrine i pozitivne energije.

Ne predajem se, nemam ništa od toga da se povlačim u sebe. Hvala Bogu, imam veliku podršku porodice i prijatelja koji me vole - rekla je Antonia dodajući da često, kad je kod kuće, peva.

- Ne znam kako to zvuči mojim ukućanima. A šta im ja mogu, moraju me trpeti - kazala je Antonia, koja sagovornicima pokušava da čita s usana. Majku u potpunosti razume, a tatu baš i ne, jer on s njom uvek zbija neke šale.

- Moj tata je veoma osećajan, često pusti suzu. Kaže mi da ja njega ne mogu da razumem jer ne znam kako je to kad ti je dete bolesno. Pa ja sam bolesna, a ne on - govori kroz smeh Antonia.

Njena porodica živi vrlo skromno i sve su podredili njenoj bolesti.

#Bolest

#Devojka

'