AKTUELNO

Leto još uvek nije gotovo, za neke tek počinje, a zgodno telo i fit izgled je uvek u modi!

Poznato je da višak kilograma uzrokuje visok pritisak, povišen šećer u krvi, bolesti srca, dijabetes. Ipak, u svetu je broj gojaznih osoba u znatnom porastu. Tome, uglavnom, doprinosi nedostatak vremena da se posvetite sebi i zdravom načinu života.

Uz malo truda i discipline možete doći do idealne težine i sprečiti zdravstvene komplikacije. Iako je većini prva pomisao redovno vežbanje u teretani i gladovanje, koje se često neslavno završi jednoglasnim odustajanjem, postoje trikovi koji daju rezultate na duge staze, a ne uključuju bolne odlaske u fitnes centre.

HODANJE

Ko nije odustao od trčanja, nije ni pokušao. Ako se pronalazite u ovoj rečenici, imamo alternativu. Hodanje takođe ima svoje prednosti. Da biste ubrzali rad srca, a i da bi hodanje imalo efekta, potrebno je da ubrzano hodate dva do tri puta nedeljno, dovoljno je po 30 minuta.

Foto: Pixabay.com

BICIKL UMESTO AUTOMOBILA

Pored toga što bicikl ne ispušta štetne gasove koji zagađuju vazduh, vožnja ovog popularnog dvotočkaša ima velike prednosti za vaše zdravlje i sagorevanje kalorija. Idealno bi bilo da ubuduće na posao idete biciklom. Ukoliko ova opcija zbog velike udaljenosti nije moguća, izdvojte 30 do 45 minuta dnevno i provozajte se gradom par puta nedeljno. Ova aktivnost pozitivno utiče i na nervni sistem, pa je odlična anti-stres terapija.

KUVANA HRANA

Većina ručak priprema po povratku s posla, pa zbog umora od te ideje odustane. Predlog je da hranu pripremate danas za sutra, tako ćete moći i na posao da ponesete zdravo pripremljenu hranu. Izbegavajte prženo i neka vam svaki obrok sadrži povrće i što više proteina. Takođe, da biste odoleli slatkišima kada uđete u prodavnicu, izbegavajte rafove gde se oni nalaze, jer iskušenjima je teško odoleti.

Foto: Pixabay.com

POMOĆ JE UVEK DOBRODOŠLA

U periodu mršavljenja pomoć i podrška su od velikog značaja. Potražite preparate koji pomažu u suzbijanju gladi i potrebe za slatkišima, ali da su na prirodnoj bazi. Herba Fast lady kapsule deluju na više nivoa, pa pored podsticanja mršavljena, zbog dodatka cinka, sprečavaju opuštanje kože i stvaranje strija.

Herbafast® kapsule sadrže posebno patentiranu kombinaciju probiotske kvasnice i snažnog antioksidansa (Saccharomyces boulardii + superoksid dismutaza (SOD)). Izuzetno moćna kombinacija dva prirodna sagorevača masti iz Herbafast kapsula (ekstrakt kapsaicina i piperina) podstiče snažan termogeni efekt. Zahvaljujući ovom efektu, masno tkivo se brže troši oslobađajući toplotu. Na taj način nagomilane masne naslage se eliminišu naročito sa kritičnih regija kao što su stomak, struk, bokovi i butine. Prirodni sagorevači masti podstiču oslobađanje energije pa je efekat dvostruk: mršavimo a istovremeno imamo više energije i osećamo se moćno!

Više o preparatu i zdravom mršavljenju pročitajte na sledećoj adresi: https://herbafast.com/

#Zdravlje

#mršavljenje

'