AKTUELNO

Ćerka naše najveće zvezde ovo je dobro krila.

Protekle nedelje su se pojavila nagađanja na portalima i društvenim mrežama kakvu tajnu krije Cecina naslednica? Odgovor smo dobili direktno od Anastasije Ražnatović.

I ona se, poput mnogih svetskih zvezda, kao što su Dženifer Lorens, Rijana, Tejlor Svift i sestre Kardašijan, priključila trendu promocije zdravog života i zdravog mršavljenja, koje nudi novi koncept Herbafast Akademije.

- Prethodnih godina sam koristila Herbafast proizvode u periodima kada bih htela da se rešim viška kilograma ili da ubrzam metabolizam. Zato me je posebno obradovalo kada sam čula priču o Herbafast Akademiji pre nekoliko nedelja - izjavila je Ražnatovićeva.

Lepa Anastasija nam se uz osmeh zahvalila na poređenju sa svetskim zvezdama koje promovišu koncept zdravog života i mršavljenja, i skromno istakla:

- Zahvaljujem vam se na poređenju sa holivudskim zvezdama, ali ja sam samo devojka iz Srbije koja vodi računa o svom izgledu i trudi se da živi zdravo. Zato se Herbafast potpuno uklopio u ovu moju priču - izjavila je ćerka najveće balknaske folk zvezde Svetalne Cece Ražnatović.

Od kad je postala član Herbafast akademije mlada Anastasija sve češće objavljuje fotografije u kojima pozira u kupaćem kostimu koji ističe njenu besprekornu liniju. Fotografije koje je Anastasija postavila na društvene mreže pre nekoliko dana zapalile su Instagram i internet portale u rekordnom roku.

Pitali smo je koliko je za njen izgled zaslužna genetika, a koliko Herbafast?

- Genetika nikada nije dovoljna. Da biste bili zdravi i izgledali lepo potrebno je da se pridržavate određenih životnih navika i ja sam zahvalna što sam to mlada shvatila. Herbafast akademija mi u tome pomaže jer na nedeljnom nivou dobijam plan ishrane i vežbi što mi značajno olakšava da živim zdravo - kaže ona.

Inače, Anastasija Ražnatović ima preko pola miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram i tamo će svi moći da prate njen angažman u Herbafast akademiji. Mi ćemo svakako, kao i do sada, uživati u postovima lepe, zgodne i samouverene Anastasije. A za one koji žele da se priključe to mogu uraditi klikom ovde ili na adresi https://herbafast.com/herbafast-academy-plan-ishrane-i-plan-vezbanja.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

'