AKTUELNO

Stiglo je proleće i ukoliko do sada niste očistili dom, pravo je vreme za generalno čišćenje...

Dobro prolećno čišćenje kuće može da učini čuda za vašu energiju, koja vas hrani i čini jačim. Feng šui, kao i uvek, može da pomogne moćnim savetima za prolećno čišćenje kuće.

Oslobodite se svega što vam ne treba. Imajte poverenja da ćete imati sve što vam je potrebno i zaista će biti tako. Ukoliko poput hrčka, gomilate stvari u vaš dom, pitajte se čega se bojite ili šta vam je nedostajalo u prošlosti. Bez straha se rešite svih nepotrebnih stvari koje vas okružuju. Imajte u stanu ono što koristite, ono što volite, što vas čini srećnim, što vam otvara srce, što budi u vama lepe emocije.

Otvorite prostor za nove stvari, za nove mogućnosti i nove osobe koje će ući u vaš život. Ako želite da poboljšate svoje zdravlje, otarasite se svih stavki koje zatrpavaju i blokiraju protok energije u vašoj kuhinji. Stanje vaše kuhinje je stanje vašeg zdravlja, pa sebi učinite uslugu i temeljno očistite kuhinju. Neophodno je srediti frižider, očistite šporet i sve lonce i tiganje. Pustite gruba sredstava za čišćenje i potražite prirodne načine za čišćenje. Očistite sve fioke, površine, kreirajte novu stazu za jaku Či energiju.

Foto: Printscreen Youtube

Donesite tri nove saksije sa rezonantnim Feng Šui zelenim biljkama da osvežite energiju vašeg prostora. Ako planirate da ih stavite u kuhinju, neka to bude bujno i aromatično bilje, kao što su bosiljak, ruzmarin ili nana. Fokusirajte se na prednji ulaz, kao i na vašu kuhinju, koja je snažno povezana sa vašim zdravljem.

Ako želite novu ljubavnu vezu u svom životu, napravite mesto za nju u svom domu. Obrišite i očistite svoje plakare za bolji protok i više prostora. Vi morate da stvorite otvoreni protok energije u vašem domu kako biste privukli ono što tražite. Vreme prolećnog čišćenja vam daje veliku priliku da učinite upravo to!

Iz svoje sobe i kupatila pobacajte sve ono što niste koristili u proteklih šest meseci. Očistite prostor ispod kreveta, operite prozore i eventualno ubacite neke nove dekorativne predmete koji će ulepšati vaš prostor. Dok raščiščavate nered u svom domu, u vašem unutrašnjem svetu se dešavaju promene. Učinite nešto dobro za sebe i svoj dom. Dozvolite da sunce, vazduh i pozitivna energija prostruje kroz vaš dom.

#Kuća

#Proleće

#Čišćenje

'