AKTUELNO

Gost emisije "Svitanje" bila je hrono blogerka Ana Ćubela.

Ona je predložila šta je to što možete da spremite za ručak, a da bude zdravo.

-U hrono ishrani postoji samo jedna užina u toku dana i to između ručka i večere. Nije poželjno da to budu slatkiši svaki dan, ali ne znači da treba da izbegavamo skroz slatkiše, nekad možemo pojesti neki dezert, ali treba izbegavati brašno i puter. Za ručak izaberite meso, ali neka bude kvalitetno, ili masniju ribu. U zavisnosti od toga na kom ste režimu možete uz nju jesti i pirinač. Posle ručka možete da se zasladite recimo pečenim jabukama sa cimetom i orasima, a za večeru izaberite nešto najlaganije - objašnjava hrono blogerka.

Ćubela naglašava da, u slučajevima kada su ljudi operisali nešto ili boluju od ozbiljnih bolesti, ne treba se oslanjati na savete sa televizije ili interneta već doktor ipak treba da da svoj sud.

-U hrono ishrani jede se dosta mesa, ali ponekad, kada operišete recimo žuč, reći će vam da ne smete da jedete meso šest meseci. Drugi pak, kažu da treba jesti meso čim izađete iz bolnice. Hrono ishrana je dobra za one koji žele da poboljšaju zdravstveno stanje i izgled, ali kada su ozbiljni zdravstveni problemi u pitanju, poslušajte svog lekara - naglašava Ćubela.

#Ana Ćubela

#Hrana

#Zdravlje

#hrono ishrana

'