AKTUELNO

Saznajte sve o hrono ishrani i receptima.

Oni sa viškom kilograma, kao i oni koji žele da se hrane zdravo, sve češće se opredeljuju za hrono ishranu. Osim što se pokazala kao veoma uspešna u gubitku kilograma, a pritom ne zahteva preterana odricanja, hrono dijeta poboljšava i načina života, a više o tome govoriće najpoznatija pobornica hrono ishrane u Srbiji Ana Ćubela.

Njeno predavanje Nišlije će moći da čuju 22. februara od 18 sati u bioskopu “Kupina” tom prilikom saznaju nešto više o ovom režimu ishrane, počecima, obrocima, restrikcijama u toku dijete. Posetioci će moći da prelistaju neki od novih kuvara iz pera Ane Ćubele: "Hrono start", "Hrono peciva" i "Brza hrono kuhinja sa posnim jelima" i odaberu neki od njih - najavljuju organizatori. Ana će potpisivati nova izdanja "Kuvara" i sa prisutnima razgovorati na temu uravnotežene ishrane, pa će posetioci moći da nauče nešto novo o vežbanju i atraktivnom načinu istraživanja prirode.

Osim o ishrani, prisutni će imati priliku da čuju i nešto više o planinarskim turama koje organizuje Nature Travel Office, na koje mogu da krenu i oni koji nisu u najboljoj kondiciji, a koji žele da provedu dan u prirodi uživajući u šenji, fotografisanju, rekreaciji i druženju.

Kako treba vežbati i koje je najbolje vreme za to prisutnima će reći profesor fizičkog i doktorand na FSFV-u Srboljub Žunić.

Cena ulaznice je 250 dinara.

S.A.

#Ana Ćubela

#Gosti

#Niš

#Recept

#hrono ishrana

'