AKTUELNO

Pratite portal Pink.rs i osvojite brojne i vredne nagrade.

Dobitnica knjige “Hrono peciva” autorke Ane Ćubele je Snežana Marković koja je prva tačno odgovorila na nagradno pitanje “ Šta je uveče najbolje jesti”? Tačan odgovor je bio – Riba.

Snežana je inače za naš portal otkrila je na Hrono ishrana skoro godinu dana njen način života. Za to vreme je izgubila 39 kilograma.

Foto: Pink.rs

- Ovaj način ishrane, postao je moj način života koji je mnogo lepši i bolji. Nekada sam nosila haljine broj 60, a sada sa ponosom mogu da kažem da je moj novi konfekcijski broj 42 - kaže ona.

Inače, ovaj režim ishrane, koji ima određena pravila za večeru preporučuje laku hranu: ribu, nemasno meso i malo povrća. Uveče se ne unose šećeri, masnoće i skrob, što znači da uveče nema testa.

Foto: Pink.rs

U hrono ishrani, je dozvoljena većina namirnica, retko šta je potpuno isključeno iz upotrebe. Ono što je najvažnije je da se prava hrana konzumira u pravo vreme.

Zahvaljujući  Pink.rs nastavite da se informišete o ovom načinu ishrane, očekujte recepte koji će vam sigurno olakšati da sastavite dnevni meni i učestvujte u nagradnim igrama. Takođe, na našem portalu imaćete prilike da upoznate pozitivne primere ljudi kojima je ovaj način ishrane iz korena promenio život na bolje.

J. Stanković

#Ishrana

#hrono ishrana

#hronokuhinja.rs

'