AKTUELNO

Kompanija FitPass je predstavila nešto na čemu je predano radila, prateći želje i potrebe korisnika, kao i svetske, fitnes trendove.

Od sada je dostupna FitPass aplikacija za obe, iOS i Android platforme! Sama aplikacija je praktična za korišćenje, a pristup vašem korisničkom profilu i podacima za plaćanje jednostavan.

Osim što će vam u potpunosti biti olakšano prilikom biranja omiljenog sportskog objekta za vežbanje jeste i njihov celovit prikaz, uključujući udaljenost od Vaše trenutne lokacije i ocenu korisnika.

Takođe, aplikacija omogućava brzu registraciju novih korisnika, sadrži pregled najbolje ocenjenih objekata u sistemu, sistem preporuke prijatelja, nalog za uplatu sa svim informacijama i opciju produženja članarine.

Foto: Promo/FitPass

Isto tako, omogućen je i pregled preostalih termina za trening, kako za regularnu tako i za Student FitPass karticu. Šta čekate? Da li ste se već odlučili za određen sport koji ste uvek želeli da trenirate, a niste iz nekog razloga mogli? Fudbal, košarka, tenis ili možda zumba?

Praviti mali, ali značajne korake ka ostvarenju nekog cilja je već pola urađenog posla. FitPass kartica je sjajna podrška u tom procesu! Više informacija o samoj kartici, dostupnim sportskim objektima, kao i disciplinama koje imate mogućnost da trenirate sa njom se nalaze na zvaničnom sajtu: https://fitpass.rs/

#Trening

#telefon

'