separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

OVO JE NAJBOLJI PRIRODNI LAKSATIV! Medicinski džem: Samo kašika dnevno čini čuda za creva!


Zatvor je bitno izlečiti ne samo zbog bola nego i zbog toga što štetne materije treba izbaciti iz tela što pre. Zato je važno isprobati prirodna pomagala


Svako ko ga je probao, rekao je da je ovo najbolji i najučinkovitiji (prirodni) laksativ. Ovaj džem zovu i bolnički džem.  

Naime, medicinski stručnjaci kažu da zatvor može biti uzrokovan mnogim stvarima kao što su nedostatak kretanja, prekomerni stres, neki lekovi, vitamini, nedovoljno vlakana i vode, i mnoge druge stvari koje mogu biti uzrok.   

Ali to takođe može biti nuspojava neke druge bolesti u kojem slučaju treba da se obratite svom lekaru. Ako ste i vi jedni od mnogih koji imaju problema sa zatvorom, onda svakako treba da probate recept koji ćemo predstaviti u nastavku. Svako ko ga je probao, rekao je da je ovo najbolji i najučinkovitiji (prirodni) laksativ.

Čak i lekari ga propisuju kao lek, a najbolja stvar jeste što ga je vrlo jednostavno i lako napraviti. Ostaćete iznenađeni rezultatima. Samo sledite uputstva.  

Sastojci: 150 gr urmi, 150 gr suvih šljiva, 5 šolja proključale vode

Priprema: Prvo isecite urme i suve šljive na male komadiće i dodajte ih u proključale vodu. Zatim, trebate ih kuvati dok smesa ne postane gusta. Trebali bi dobiti oko 20 porcija (kašika dnevno). Možete je konzumirati tako što ćete je dodati u svoj jutarnji doručak, u čašu jogurta, činiju žitarica ili šta god vi želite. Olakšava zatvor u kratkom vremenskom periodu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti