AKTUELNO

Proleće se možda još uvek nije sasvim probudilo, ali to ne znači da i vi morate isto tako biti uspavani. Takvu monotoniju u vašem životu svakako oseti prvo vaše zdravlje, pri čemu stavka vezana za brigu o fizičkom izgledu pada u drugi plan.

Pokrenite se! Bez obzira da li se te male, ali značajne promene odnose na jutarnju šetnju, vožnju bicikla ili časove plivanja, morate ustaliti vašu vežbalačku rutinu. Kako biste na pravi način uskladili vaše svakodnevne obaveze i vreme određeno za trening, FitPass kartica je odlično rešenje za sjajno balansiranje ovih segmenata. Naime, sa personalizovanom FitPass karticom imate slobodu da birate između 650 sportskih objekata, 60 disciplina u 25 gradova širom Srbije i to samo po ceni jedne mesečne članarine!

Foto: Fitpass promo

Danas na pilates, sutra u teretanu, a prekosutra na čas salse – vi birate kada, gde i šta želite da vežbate. Zbog ovog koncepta, rekreacija je postala zabavnija i pristupačnija svim generacijama. Vaša omiljen fitnes centar se od sada sa vašom personalizovanom FitPass karticom ’’krije iza ugla’’, bez obzira da li ste trenutno na poslu ili kod kuće. Zbog toga, niste vezani samo za jedan sportski objekat, već u zavisnosti od vaših aspiracija birate onu disciplinu koja vam prija.

View this post on Instagram

FitMeme No. 63 // Januar 2069.

A post shared by FitPass Srbija (@fitpass.srbija) on

Pored standardne, za studente je kreirana istoimena FitPass Student kartica sa kojom akademci svoj prenatrpan fakultetski raspored mogu da obogate fizičkom aktivnošću i to vežbanjem u nekim od najboljih teretana na teritorijama Beograda i Novog Sada.

Foto: Fitpass promo

Šta čekate? Da li ste se već odlučili za određen sport koji ste uvek želeli da trenirate, a niste iz nekog razloga mogli? Fudbal, košarka, tenis ili možda zumba? Praviti mali, ali značajne korake ka ostvarenju nekog cilja je već pola urađenog posla. FitPass kartica je sjajna podrška u tom procesu!

Više informacija o samoj kartici, dostupnim sportskim objektima, kao i disciplinama koje imate mogućnost da trenirate sa njom se nalaze na zvaničnom sajtu: https://fitpass.rs/

Foto: Fitpass promo

Foto: Fitpass promo

#Teretana

'