separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Zašto je trčanje maratona dobro za vašu karijeru (FOTO+VIDEO)


Svake godine na Beogradskom maratonu vidimo hiljade posvećenih i odlučnih trkača koji su uložili sate i dane da bi se pripremili za ovaj zahtevan sport.


Iako je ovo sjajan događaj, često ga prati stigma da može dovesti od preopterećenja, zbog koje se poslodavci plaše da mentalni i fizički izazov treninga može uticati na nivo produktivnosti njihovih zaposlenih. Međutim, kompanija AbelaPharm misli drugačije.

Kako se navodi u saopštenju, regionalna farmaceutska kompanija AbelaPharm ceni kvalitet, istrajnost i upornost, a upravo ovo su osobine koje krase svakog maratonca. Baš kao i karijera, obuka za učešće na maratonu zahteva ogromnu količinu vremena, posvećenosti i strasti. Za sve zaposlene u kompaniji AbelaPharm, pravi maratonci, istovremeno su i prave kolege, jer se crte njihovog zdravog karaktera prenose na sve članove tima, bilo da su u kancelariji ili trče maraton.

Autor: Promo

Zbog toga su svi trkači koji su prošli kroz cilj na ovogodišnjem Beogradskom maratonu dobili poziv da apliciraju za posao u ovoj uspešnoj farmaceutskoj kompaniji. Ako imate osobine pravog maratonca: nikad ne odustajete, konstatno radite na sebi, prihvatate odgovornost, razumete važnost timskog rada, volite to što radite, pošaljete svoj CV na adresu posao@abelapharm.rs i postanite deo AbelaPharm tima. Oni će znati da cene prave maratonce.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti