separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Laserski tretman protiv hrkanja


Još jedna besana noć je pred Vama? Ili se stidite da zaspite pored drage osobe? Volite nekog pored koga spavate, ali tražite način da imate miran i neisprekidan san. Dosadio Vam je hroničan umor, pospanost i manjak koncentracije.


Romeo laser u ordinaciji „Dr Babović“ rešava problem hrkanja. Prvi i jedini u Srbiji tretmanom koji traje nekoliko minuta, bez vremena potrebnog za oporavak postižemo fenomenalne rezultate. Intenzitet hrkanja i njegovo trajanje tokom noći smanjuje se za preko 90% već nakon 2 tretmana.

Hrkanje je zvučna manifestacija koja se javlja u toku spavanja. Nastaje zbog vibriranja mekog nepca i uvule usled turbulentnog kretanja vazduha izazvanog opstrukcijom disajnog puta. Predstavlja ozbiljan medicinski problem koji narušava kvalitet života i osobi koja hrče i njegovom/njenom partneru.

30% svetske populacije hrče. Osnovni razlog je snižen tonus mišića mekog nepca, koji se relaksira tokom spavanja tako da samo meko nepce i uvula predstavljaju prepreku u protoku vazduha. Dominiraju muškarci, ali nije zanemarljiv ni broj žena. Hrkanje je jedan od faktora koji povećavaju rizik od nastanka kardiovaskularnih oboljenja, infarkta miokarda i moždanog udara. Osobe koje hrču često imaju snižen libido, glavobolje i apnee u snu koje remete odmor tokom spavanja.

Tretman Romeo laserom dovodi učvršćivanja i fiksiranja mekog nepca hipertrofijom sluzokože, otežavajući njegovo vibriranje, smanjuje se opstrukcija disajnog puta i obezbedjuje adekvatan tok vazduha kroz disajni put.

Nema više razloga da se budite pospani, dekoncentrisani, anksiozni. Rešite svoj problem za nekoliko minuta u ordinaciji „Dr Babović“.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti