AKTUELNO

Uz ovaj trik ostvarićete i bolje rezultate.

Ideja o dizanju tegova u teretani sa gomilom znojavih tipova spada u vaš najgori košmar i ne mili vam se baš ni da trčite sami po minusu, a ništa draži nije vam ni sobni bicikl.

I pošto ne volite vežbanje, pokušavate da ubedite sebe da ono i nije tako važno? Ali, jeste. Na sreću, postoji jedan trik koji bi trebalo da vam pomogne da zavolite vežbanje.

Ne pali ovde ubeđivanje sebe da ćete zahvaljujući vežbanju duže živeti, jer naš mozak to ne posmatra kao dobru ideju, već neizvesnost.

I zato, umesto na dugoročne prednosti, fokusirajte se na kratkoročne, na primer, spavaćete bolje, povećaćete produktivnost na poslu, bićete spremniji za seks.

Ponavljajte to sebi svaki dan dok konačno ne prevarite svoj um da zavoli vežbanje. A kada to uradite, upotrebite sledeći trik za bolje rezultate.

Nije dovoljno samo da idete u teretanu, radite sklekove, preskačete konopac i dižete tegove. Veoma je važno o čemu mislite dok vežbate.

Umesto da vam se po glavi motaju mejlovi na koje niste odgovorili, spisak sutrašnjih obaveza ili devojka koja vam se sviđa, fokusirajte se na telo i uticaj vežbe na grupu mišića koje radite.

Efekat će biti znatno bolji, tvrde instruktori.

S.M.

#Sport

#razmišljanje

#vežbanje

'