AKTUELNO

Za pun mesec i njegovu snagu vezuju se brojna verovanja. Jedno od njih, navodno, vas može i obogatiti.

Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca. Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.  Ta svetlost je čista energija.

Svaki pun mesec donosi sukob između dve krajnosti u našem životu. To se može odnositi na porodicu, posao ili emocije.

Od brojnih verovanja o punom mesecu - izdvajamo ona za koja mnogi tvrde da mogu doneti novac. Ništa vas ne košta da probate.

Ritual sa teglom

Potrebni su vam list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list.Napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i papir stavite u teglu, a potom u desnu ruku uzmite novčanice koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava i izgovarajte: "Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste".

Na lovorovom listu ispišite svoje ime i stavite ga u istu teglu, koju ćete potom poklopiti i staviti daleko od očiju ukućana. Neophodno je i da, narednih dan u teglu stavljate po jednu ili dve novčanice, zamišljajući kako novac dolazi iz potpuno neočekivanih izvora. Kada dobijete iznos koji ste poželeli, izvadite iz tegle papir i zakopajte ga.

Ritual sa novčanicom

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite.

Ritual sa novčanikom

Verovanje je da na pun mesec otvorite svoj novčanik i pljuckate u njega dok stojite na otvorenom. Ako to uradite, do kraja godine ne bi trebalo da brinete o novcu.

#Mesec

#verovanja

'