AKTUELNO

Neverovatna priča o bebi koja je prilikom stravične saobraćajne nesreće bukvalno izletela iz majčine utrobe stiže iz Brazila.

Trudnica u zadnjem tromesečju trudnoće bila je kamionu koji je prevozio drvene daske, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Kamion se prevrnuo u blizini Sao Paula. Usled nesreće, trudnica je izletela iz kamiona, a daske koje su bile u kamionu su pale na nju i rasporile joj stomak, a beba je doslovno izletela napolje.

Šokirani lekari Hitne pomoći pronašli su mrtvu trudnicu ispod drvenih dasaka, a zatim su čuli bebin plač i ugledali novorođenče nekoliko metara udaljeno od majke. Devojčica nije imala nijednu ogrebotinu, ali je pupčana vrpca bila pokidana.

Beba je zdrava i trenutno je u bolnici na intezivnoj nezi. Njena majka bila je u 39. nedelji trudnoće u trenutku pogibije i nije imala kod sebe nikakve dokumente.

Policija i socijalne službe su u potrazi za članovima porodice. Ukoliko se ne pronađu, majka će biti sahranjena neidentifikovana, a beba će biti poslata u dom za nezbrinutu decu, a zatim će uslediti proces usvajanja.

Pravo je čudo da je devojčica preživela, rekao je bolničar Elton Fernando Barbosa, koji je prvi stigao na mesto nesreće.

- Biću iskren, to je Božje delo! Nakon onoga što sam video, nemam pojma kako je uspela da preživi. Majka je bila ispod nekoliko drvenih dasaka, bilo je vrlo emotivno - rekao je.

Bolničko osoblje dalo joj je ime Đovana, što znači Bog je milostiv.

Vozač Džonatan Fereira biće optužen za ubistvo iz nehata, on je medicinskom osoblju Hitne pomoći rekao da ženu ne poznaje i da ju je samo povezao.

Pogledajte video i bebu koja je pronađena na mestu nesreće:

#Beba

#Saobraćajna nesreća

#čudo

'