AKTUELNO

Od uvođenja mobilne telefonije pa do danas, doživeli smo mnogo promena u ovoj oblasti. Gotovo kao da je bilo juče kada smo kucali SMS poruke korišćenjem samo numeričke tastature, a danas, korićenjem aplikacija na smart telefonima možemo slati video snimke, slike, emotion ikonice, plaćati usluge…

Ubrzavanjem interneta i usavršavanjem procesora na mobilnim telefonima, čini se da mobilna telefonija ni najmanje ne izgleda kao što je izgledala pre samo par godina.. Danas nam internet na telefonu postaje značajniji od besplatnih minuta ili SMS poruka. Pravi dokaz za to su aplikacije poput Whatsapp-a ili Viber-a.

Novi mobilni operater Globaltel, sledeći potrebe tržišta, ponudio je XiaoMi Dual Sim telefon u paketu sa godišnjim internetom. Najjeftiniji telefon iz njihove ponude košta svega 1.000 rsd skuplje od njegove tržišne cene, a korisnik dobija mesečno 4GB interneta sledećih 12 meseci i sav ne potrošeni net u tekućem mesecu može se preneti u naredni.

Dakle, svi oni koji nemaju dovoljno interneta, a ne žele da menjaju svoj postojeći broj ili svoju mrežu o sada sa Globaltelom mogu godinu dana uživati u internetu bez bilo kakve ugovorne obaveze.

www.instagram.com/globaltel_srbija/

www.facebook.com/globaltel.rs/

#Globaltel

'