AKTUELNO

Aleksander trenutno radi na izgradnji mišića grudnog koša kako bi sakrio grudi koje su mu porasle od hormona.

Aleksander Več je 30-godišnji model iz Los Anđelesa kome je jedina želja bila da postane žena. Potrošio je hiljade i hiljade dolara na promenu pola i poslednje tri godine se zvao Aria. Uzimao je hormone kako bi mu grudi porasle i laserski je uklonio dlake sa tela. Na to je potrošio 10.000 dolara (oko 990.000 dinara).

Ali, priči nikad kraja, Aleksander se predomislio u vezi svoje promene pola. Sada kaže kako više ne želi da bude žena jer je to preskupo, previše je takmičarski nastrojeno i "on za to više nema vremena". Trenutno radi na izgradnji mišića grudnog koša kako bi sakrio grudi koje su mu porasle od hormona. Kaže da je sad bio srećniji kao muškarac jer mu je postalo jako stresno da bude transrodna osoba i da se oseća izolovano.

Dok je u pozorištu "Underground" u Holivudu igrao transrodnu ulogu, shvatio je da ponovo želi da bude muškarac. U predstavi je glumio lik osobe koja je menjala pol iz muškarca u ženu. Aleksander tvrdi da je sada mnogo srećniji, ali da jako želi da se reši grudi koje su mu porasle i da ima prave muške grudi.

- Ja sam srećan sada kada živim kao Alexander. Tri godine sam bio Ariana. Ariana i Aleks imaju dva jako različita života. Ja nisam neko ko živi u kutiji i ne dopuštam polnim normama da mi govore šta da radim ili ne, ili da me to makne od mog mesta u društvu. Ljudi znaju da budu okrutni, misle da lažem, ali zaista sam verovao da sam žena zarobljena u muškarcu. Sada svi komentarišu moje veće grudi. - rekao je Aleksander.

Aleksander dodaje kako trenutno radi na svom duševnom miru i ne planira da "ode pod nož" da bi se rešio grudi, već će to pokušati vežbanjem. Grudi su mu prijatne, ali ga malo brine kako će se skinuti na plaži, to mu je neprijatno.

Aleksander se nada kako će naći partnerku koji će ga razumeti.

- Nadam se da ću naći pravu ženu koju neće biti briga za to što još imam ženske osobine, iako mi se dlake već pomalo vraćaju zbog testosterona - dodao je.

#Muškarac

#Plastične operacije

#Žena

'