AKTUELNO

Prošlo je više od 20 godina od kada je u Srbiji registrovana prva mobilna telefonija i od tada, da bi se ispratio tempo modernog čoveka, dešavale su se razne inovacije na tom polju.

Danas, veliko osveženje u oblasti telekomunikacije je Globaltel. Novi mobilni operater, čini nam se, sa dosta drugačijom ponudom u odnosu na druge operatere, ne samo u pogledu cena ili modela telefona koje nudi, već i u pogledu inovativnosti i kreativnosti koju do sada nismo videli. Njihova ponuda sadrži neke potpuno nove stvari koje drugi operateri i nemaju. Krenimo redom i videćete zašto mislimo da je ovaj, i ako za sada mali, operater jedno veliko osveženje na tržištu Srbije.

Njihova najnovija ponuda je MI telefon u paketu sa godišnjim internetom. Za one koji se prvi put susreću sa MI brendom, dovoljno je reći da je ovaj proizvođač, peti u svetu, a prvi u Aziji po prodaji mobilnih telefona. Svi telefoni su na Android platformi i dual SIM su, a na svim testovima pokazali su se kao fantastični telefoni koji se mogu kupiti za pristojanu sumu novca. Mnogi će reći pa to nude i drugi, ali razlika je velika, jer kupovinom telefona preko www.globaltel.rs, Globaltel daje i godišnji internet paket po najvećoj brzini (4G). Tačnije, 12 paketa po 4GB svakom meseca i sve to za samo 1000 rsd više nego što je tržišna cena MI telefona, čime korisnik već na prvom koraku štedi skoro 5000 rsd. I to nije sve! Sa Globaltelom nema ugovorne obaveze!

Još jedna od novina ovog operatera je i njihova Mastercard kartica koju korisnik besplatno dobija kroz Globaltel aplikaciju. Nema odlaska u banku, nema čekanja u redovima, a novac koji uplatite na kiosku kao dopunu svog mobilnog broja možete koristiti i za plaćanje Mastercard karticom. Na vama je da se opustite i da uživate u pogodnostima online kupovine! Ali ni tu nije kraj njihovoj inovativnosti, jer vam ovaj operater nudi još mnogo drugih stvari. Jedna od njih je i cena poziva prema inostranim operaterima (199 operatera) koja je ista kao i cena prema drugim domaćim operaterima u Srbiji. Takođe možete imati i više različitih, bilo domaćih ili stranih, brojeva u jednom telefonu, zatim internet roaming po veoma prihvatljivim cenama ili mogućnost gledanja televizije i kada ste na putu. Sa Globaltelom besplatno gledajte više od 40 TV kanala. Ima još mnogo toga po čemu se ovaj operater razlikuje od drugih, a rekli bi najpre po svojoj kreativnosti i inovativnosti Nadamo se da će takav i ostati u budućnosti!

Na vama je da i vi probate sve ove pogodnosti i uvidite, da i ako mali operater u poređenju sa drugima, ima čime da se takmiči i bude ponosan na svoje proizvode.

RAZLIČIT zar ne?

Za više informacija možete se informisati na www.globaltel.rs

#Globaltel

'