AKTUELNO

Šta sve neće smisliti i izmisliti.

Kad je korišćenje kondoma loša ideja? Kad pokušavate da ga “ušmrknete” u nos i izvučete kroz usta. Ako se pitate zašto bi to iko radio, očigledno niste čuli za izazov “ušmrkavanja kondoma”.

Procedura podrazumeva uzimanje kondoma (novog, iskorišćeni bi još više pogoršao stvari), njegovo uvlačenje kroz jednu nozdrvu i potom pokušavanje da ga izvučete iz grla, dok istovremeno snimate čitav događaj kako bi mogli da objavite video na “Jutjubu”.

Ovaj izazov, u stvari, nije nov. Postoji već nekoliko godina, ali je ponovo postao popularan.

Još 2007. je objavljen snimak na “Jutjubu” sa takvim sadržajem, a izazov je zadobio više pažnje kad je 2013. korisnica ove platforme “Savana Strong” pokazala kako se “ušmrkava” kondom uz muziku Tejlor Svift, podseća “Forbs”.

Sada je na internetu ponovo osvanuo post na kojem se rekreira ovaj potencijalno smrtonosan “izazov”.

Šta bi moglo krenuti pod zlu kad pokušavate da udahnete objekat veći od nozdrve napravljen od lateksa kako ne bi pukao i premazan lubrikantima i spermicidima?

Kao prvo, jedina stvar osim vazduha koja treba da se uvlači kroz nos su nazalni sprejevi i to ako vam ih je prepisao lekar. Sve drugo može oštetiti osetljivu sluzokožu vašeg nosa, izazvati alergijsku reakciju, infekciju ili gušenje, jer se kondom veoma lako može zaglaviti u nosu ili grlu.

#Izazov

#Kondom

#Nos

#Youtube

'