AKTUELNO

Njegova sreća nije dugo trajala.

Skoro svi iole baksuzni ljudi dobro znaju šta je Marfijev zakon. Ipak, sigurno se svi Beograđani sećaju radijske emisije od pre nekoliko godina kada se jedan momak javio uživo i ispričao kako je otišao na more sa društvom a svoju devojku ostavio kod kuće.

I tu ništa ne bi bilo čudno da nije ispričao kako je tamo upoznao plavušu koja mu se mnogo dopala i sa kojom se, par dana kasnije zbližio. Ipak, sreća nije dugo trajala jer je momak ubrzo shvatio da je seksi plavuša zapravo transvestit.

Kada su ga voditelji upitali da li su se samo ljubili ili je došlo i do nečeg više, momak je kao "iz topa" rekao da seksa nije bilo jer je na vreme shvatio da se radi o drugom muškarcu.

Nekoliko minuta kasnije u program se uključila devojka koju je upravo ovaj momak ostavio kod kuće kada se zaputio na more, i ispričala svoju, a mi bismo svakako rekli istinitiju verziju priče.

Naime, ona je sa sve njegovim imenom i prezimenom, kao i mestom gde živi, navela da je njen tadašnji dečko ipak spavao sa transvestitom. To je mogla da tvrdi jer je, kako je rekla, sledećeg jutra on poslao poruku njoj umesto drugaru da se probudio pored muškarca! Ubrzo nakon toga su i raskinuli, a voditelji kao i ostali slušaoci širom Srbije ostali su zapanjeni.

Pink.rs

#Devojka

#Muškarac

#Prevara

#Radio

#emisija

'