AKTUELNO

Talenat je neosporiv.

Gema Borovski ima samo 13 godina, ali njen talenat je neprevaziđen. Ova samouka Australijanka inspirisana je holivudskim filmskim šminkerima i svojim umećem kreira živopisno i neverovatno detaljno.

- Inspiriše me šminka i efekti koji njome mogu da se stvore, a koji se koriste za potrebe filmova i televizijskih serija, odakle crpim ideje i planiram šta ću sledeće da oslikavam na svom licu - rekla je Gema.

Sve je počelo pre dve godine kada se pripremala za Noć veštica i kada se zaljubila u veštinu kreiranja "strašnog izgleda".

Tada je počela da vežba prateći Jutjuberku Majki, koja se takođe bavi specijalnim efektima uz pomoć šminke. Krenula je kupovina proizvoda onlajn i prvi uspešni pokušaji šminkanja.

Pročitajte još: Šokantno otkriće: U Rusiji otkriven kostur 'dečaka vanzemaljca' (FOTO+VIDEO)

Njena posvećenost se i isplatila. Na Insagramu je prikupila više od 17.000 pratilaca, a njene objave dostignu i do hiljadu reakcija.

"Uznemirujuće, ali mi se mnogo dopada", "Karijera ti je definitivno zagarantovana" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Gema ipak priznaje da je još mlada da bi odlučila da li je baš šminka ono čime želi da se bavi u životu.

- Nisam sigurna gde vidim sebe u budućnosti. Nadam se da ću nastaviti da se bavim šminkom, ali ne znam hoću li to želeti da radim čitavog života - rekla je Gema.

#Australija

#Film

#devojčica

#šminka

'