AKTUELNO

Svi želimo da imamo novca, ali ostvaranje ove želje ne polazi svakome od ruke. Međutim, postoji metod koji je vrlo jednostavan i koji koristi snagu vašeg uma.

Ako ubedite svoj um da imate ono što želite, istog trenutka će se vaš život čudesno promeniti i početi da odražava vaša verovanja. Iako se ovo čini nemogućim, ovo je vrlo lako kada se nauči, a koraka je četiri.

Zahvalite se za svaki dinar

Kako biste privukli novac u svoj život, morate da pokažete zahvalnost za novac koji već imate, a ne da se žalite što ga nemate. Sledeći put kada vam novac dođe u ruke, umesto da u glavi već počnete da ga trošite, iskoristite trenutak da se zahvalite.

Foto: Pixabay.com

Ponašajte se kao da ste bogati

Morate da se ponašate kao da je ono što želite već vaše - to je ključ rada na svom umu. Ponašajte se kao da već imate novac koji želite. Zapitajte se: „Da sam već bogat, šta bih uradio, kako bih se ponašao, kako bih se osećao”, a onda radite, činite i osećajte se tako. Na primer, sledeći put kada odete u kupovinu kupite predmet koji je barem malo skuplji od onog koji biste inače kupili. Čak i ako nešto košta samo nekoliko dinara više od onoga što je uobičajeno za vas budžet, kupite i zahvalite se što vam je omogućio novi i kvalitetniji životni stil. Iako je to mali korak, vaš um počinje da širi svoje granice i kako to budete praktikovali, počećete da kupujete ili da ostvarujete više stvari koje želite, a novac koji vam je potreban da platite će doći.

Pročitajte još: PORODILA SE U AVIONU: Poklon koji je njeno dete dobilo je verovatno NAJBOLJI IKADA! (FOTO)

Ako pronađete novčić, pokupite ga

Da biste privukli bogatstvo u život, morate da budete otvoreni i da prihvatite novac koji dolazi ka vama. To uključuje i novčiće na ulici. Ako ih pronađete i ne pokupite ih jer vas je sramota i nije vredno truda, govorite svojoj podsvesti da nećete da se potrudite zarad novca. Ovaj iznos ne čini nikakvu razliku. Podsvest ne razlikuje jedan novčić i milion dolara. Samo zna kako se osećate. Istu emociju stvarate i kada ne prihvatite poklon, ne naplatite posao koji ste obavili ili naplatite manje, kad prodate proizvod za nižu cenu od onoga koliko je vredan.

Foto: Pixabay.com

Rešite se loših uverenja

Ako duboko u sebi verujete u neke od sledećih rečenica, ne možete ni očekivati da ćete privući novac. Zato ih se hitno rešite: Bogati ljudi su loši ljudi. Kada bih imao/la novac, rodbina i prijatelji bi me iskorišćavali. Ko ima novca, siromašan je u duši. Novac ne kupuje sreću. Nije mi suđeno da imam novac. Novac je uzrok svega lošeg.

#Bogatstvo

#Novac

#verovanja

'