AKTUELNO

Ona je zaključila da kandidati treba da više vode računa o svom izgledu.

Voditeljka Ruška Jakić  je u Jutarnjem programu Pink televizije komentarisala  stajling kandidata za predsednika Srbije.

- Ja sam se obukla u belo zbog ovog Luke Maksimovića, koji je zapravo maznuo moj imidž. Ja sam uvek bila beogradski mangup, poznata sam po tome što mi najbolje stoje bela odela. Kada sam 1994. počela da radim na Pinku, bila sam na Armanijevoj reviji, on mi je lično poklonio odelo u kojem sam ponosno šetala Beogradom. Prema tome, falio bi mi samo beli konj da se i ja kandidujem za predsednika. Kada bi se on prošetao mojom Zvezdarom izviždali bi ga, sigurno. On ne zna gde je pošao, da li je pošao ili došao, pročitala sam da mu njegova žena plete čarape. Čak sam mislila da i ja za ovo gostovanje obujem pletene čarape. U svakoj kampanji mora da bude jedan Šećerovski. Međutim, za njega je Šećerovski fenomenalan - rekla je Ruška Jakić.

Ona je zaključila da kandidati treba da vode računa o svom izgledu i da se oblače u skladu sa onim kuda i zbog čega su krenuli.

- Važno je gde si krenuo, ako ideš da otvoriš fabriku ne treba ti kravata, a tamni sako ti treba ako si na prijemu -  objasnila  je voditeljka izbor za stajling. Međutim, nakon Maksimovića, ona je pohvalila  izgled kandiata SNS-a Aleksandra Vučića.

- Kod Vučića mi se dopalo to što je neko ozbiljno uzeo da vodi računa. On kada ide na neka gazdinstva i otvara puteve, oblači se nonšalantno, bez kravate. Dopada mi se što je promenio naočare.  Mogao bi  da stavi malo gela i ništa više  - posavetovala je Ruška lidera SNS-a.

Ono što je voditeljku zbunilo je činjenica da gotovo svi kandidati nose crvene kravate, bez obzira na to šta su obukli i kuda su krenuli.

- Gospodin Jeremić, sudeći po njegovom izgledu i što vidim na njemu, nemam utisak da ima para koliko ima, to se ne vidi ni na njemu ni na njegovoj supruzi. Na njemu primećujem, kravatu, koja je duža od sakoa. A ona njegova supruga kao da je pošla u prodavnicu - obašnjava ona fizički izgled bračnog para Jeremić.

- Šešelju ne bih ništa zamerila. Volim da njega slušam, on ima duha i vrlo je šarmantan - rekla je Ruška, a za Čanka je imala savet da smrša 20 kilograma.

- Saša Janković meni izgleda kao da nije uspeo da se umije, obuče. On nosi neke jakne, izgleda kao da je ustao iz kreveta. Svi ostali kandidati izgledaju isto, ako si ćelav, ne znam što se pušta brada - pita se voditeljka.

#Jutarnji program

#Ruška Jakić

#Televizija Pink

'