AKTUELNO

Snimak se ubrzo proširio društvenim mrežama.

Neverovatan video snimak stiže iz južnoafričkog grada Benoni. Devojka je u venčanici upala na venčanje svog ljubavnika i njegove izabranice, pa se lagano prošetala do oltara...

Malo je reći da su svatovi bili iznenađeni. Pre bi moglo da se kaže da su bili potpuno šokirani, a naročito mlada i mladoženja. Žena je u venčanici upala usred ceremonije venčanja. Na snimku se vidi kako pokušavaju da je urazume i udalje da bi nastavili s ceremonijom.

Neki od gostiju su se toliko uznemirili da su počeli da vrište od šoka. Video je neko objavio na Tviteru i odmah je postao viralni hit, a navodno je reč o ženi koja je ljubavnica mladoženje.

- Molim te, izađi iz crkve. Nemoj da mi upropastiš ovaj dan - kazao joj je mladoženja.

Komentari na društvenim mrežama su, naravno, različiti. Dok se neki zgrožavaju nad ovom ženom i osuđuju to što je uradila, neki to ipak smatraju legendarnim potezom.

"Nadam se da svaki muškarac koji vara, dobije ovaku ljubavnicu", napisano je u jednom komentaru na Tviteru, dok se drugi korisnik zapitao: "Baš me zanima koje laži je posle ovoga plasirao svojoj verenici".

#Venčanje

'